Sen Çal Kapımı 13. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölümü Fox ekranlarında yayınlandı. 7 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sen Çal Kapımı'nın 13. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Sen Çal Kapımı 13. Bölüm izle

Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölümü Fox ekranlarında yayınlandı.

Sel Çal Kapımı 13. Bölüm'de neler olacak?

Selin, evleneceğini düşündüğü için Holding’teki hisselerinin bir kısmını devretmişti. Sürpriz ortak Efe Akman, hızlı bir giriş yapıyor. Serkan, hisseleri ondan geri almak için savaşmak zorunda.

Geçmişte bırakmaya çalıştığı hatasını Serkan’a anlatmak üzere yola çıkan Alptekin, Serkan ve Eda’yı birlikte görünce, beyninden vurulmuşa dönüyor. Oğluna durumu açıklamaya çalışırken sağlığı tehlikeye giriyor.

Serkan, gerek iş yaşamında, gerek özel hayatında büyük çıkmazlarla sınanıyor. Eda, onun yanında, hayatın her döneminde olduğu gibi, dimdik durmak istiyor. Aralarındaki çekim, engelleri aşabilmek için ikisine de güç veriyor.

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm'de neler oldu

Serkan sonunda aşkını itiraf etti. Sıra Eda’da. Ama bu kadar olaydan sonra kolay olmayacak Eda’nın itirafını almak. Serkan sabırla bekliyor Eda’nın aşık olduğunu duymak için. Bir de ailelerden saklama meselesi var. Eda nişan sözleşmesini öğrenen halasına Serkan’la sevgili olduğunu söyleyemiyor. Eda’nın ısrarıyla Serkan da kabul ediyor kimseye söylememeyi. Serkan ve Eda ilişkilerini gizli tutarken birçok macera yaşayacaklar. 

SEN ÇAL KAPIMI 13. BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link

Dizinin konusu

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.