Sen Çal Kapımı dizininin yıldızı Kerem Bursin'den itiraf! Her yerde soyunurum dedim çünkü...

‘Her yerde soyunuyorum’ sözleri ile magazin dünyasında gündem olan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’den bir itiraf geldi. Kerem Bursin "Parasızdım, o işi bile yaptım" diye konuştu. Bursin, soyunmaya ilk pantolondan başladığını anlattı.

Sen Çal Kapımı dizininin yıldızı Kerem Bursin'den itiraf! Her yerde soyunurum dedim çünkü...

İbrahim Selim’in YouTube’daki programına katılan Kerem Bürsin, çarpıcı itiraflarda bulundu. . Hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla çok konuşulan oyuncu, ABD'de günlüğü 75 dolara şoförlük yaptığını söyledi.

“Şoförlük yaptım, oyuncuları taşıdım" 

Bir dönem Los Angeles'ta yaşarken şoförlük yaptığını açıklayan Bürsin, "Günlüğü 75 dolar olan bir şirkette oyuncuları taşıdım. Yurt dışından gelen oyuncuları gitmek istedikleri yerlere götürdüm. 'Margot Robbie gelecek' dendi kimdir bilmiyorum o dönemde ünlü değil. Audition çekimi için gelecek. Sonra biz Margot ile iki hafta boyuncu yakın olduk. Sonra gitti, tekrar geri geldi daha sonra da ünlü oldu" dedi. 

Sen Çal Kapımı dizininin yıldızı Kerem Bursin'den itiraf! Her yerde soyunurum dedim çünkü... - Resim : 1

İşte 34 yaşındaki oyuncunun öne çıkan diğer açıklamaları:

“Çocukluğum hep yurt dışında geçti. Sürekli yeni bir hayat kuruyorduk. Avantajı şuydu; dünyanın neresinde olursan ol insan kalıbı aynı! Endonezya'yı evim gibi hissediyordum. En uzun kaldığım yer ise İstanbul oldu. Amerika'da 11 sene kaldım.”

“Boston'da pazarlama iletişim bölümünü bitirdim. Bir güvence, sigorta gibi düşünün o bölümü bitirmemi. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi, annem gizliden destekledi.”

“Lisedeyken müzik grubum vardı. Hayatım müzikti! Hafta sonları konser veriyorduk, üniversiteye gitmemeye karar vermiştim 'müzik yapacağım' diye.”

 Kerem Bursin: Soyunmaya ilk pantalon ile başlıyorum

Sarhoş olduğunda soyunduğunu itiraf eden Bürsin, "Her yerde soyunuyorum. İlk pantolon ile başlıyorum. Tişört üzerimde, çoraplar, pantolon yok falan. O yüzden çok içmiyorum. En son 2,5-3 yıl önce sarhoş olmuştum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, "Takıntın var mı?" sorusuna "Önce duşta şampuan kullanmam lazım. Yoksa kötü bir gün olacağına inanırım. Önce şampuan, sabun, krem ve sonra yine çabucak sabun... Parfüm sıkarken de önce elime 3 fıs, sonra boynuma sürdükten sonra bir x yapmak zorundayım" şeklinde cevap verdi.

Dört yıldır film yazdığını da açıklayan Bürsin, "Kafamda bir tarih yok. Dört yıldır yazıyorum. Ne zaman biterse artık" ifadelerini kullandı. Kaynak: Medyaradar