Sen Çal Kapımı dizisi 22. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!

FOX ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Serkan Eda'dan 3 dilek hakkı ister. Şirkete yeni gelen Balca'nın Serkan'a olan ilgisi gün geçtikçe artar. Eda ise bu durumdan rahatsızdır.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı 22. Bölümü ile 12 Aralık cumartesi akşamı FOX ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Sen Çal Kapımı Dizisi 21. Bölüm Özeti

Serkan ve Eda ayrı mekanlarda birbirlerini beklemeye devam eder. Bir süre sonra ikisinin de umudu tükenir ve kalkarlar. Eda, kızlara Serkan’a bir daha inanmayacağını söylerken Serkan, Engin’e asla denemekten vazgeçmeyeceğini söyler.

Ertesi gün Eda işe gittiğinde İnci Gülüşlü Kızlar Derneği’nin yürüttüğü kampanyanın yüzü olması için teklif alır. Aynı teklif Serkan’a da yapılmıştır. Serkan düşünmeden reddederken Eda Serkan’a inat fotoğraf çekimine katılacağını söyler.

Alptekin’in sakladığı sırrı öğrenen Ayfer, yüzleşmek için Aydanlar’ın evine gittiğinde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır ve Aydan’a yardım etmek zorunda kalır.

Bu sırada Serkan, Eda’nın yanında olabilmek için reddettiği kampanyaya katılmanın bir yolunu aramaktadır. Diğer yandan Aydan da Serkan ve Eda’yı bir araya getirebilmek için planlar yapar, ancak bu planlar öyle bir sarpa sarar ki kendisi bile işin içinden çıkmakta zorlanacak hale gelir.