Sen Çal Kapımı dizisi 26. Bölüm Fragmanı izle, "Sen kazandığını sanıyorsun...Bekle ve gör!"

FOX ekranlarında fenomen haline gelen Sen Çal Kapımı dizisinin 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Serkan'ın Balca ile baş başa yemeği Eda'yı kıskandırırken Serkan da boş durmuyor. Eda ile dans eden Prens Seymen'e yumruk atıyor. İşte merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı:

Sen Çal Kapımı dizisi 26. Yeni bölümü ile 9 Ocak cumartesi akşamı saat 20.00'de FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Sen Çal Kapımı Dizisi 25. Bölüm Özeti

Şimdi Eda, babaannesinin tehditleri ve Serkan’a olan aşkının arasında kalmıştır. Bu sırada aynı zamanda zengin bir işadamı olan genç ve yakışıklı Arap Prens Artlife Mimarlık ile çalışmak için ortaya çıkar. Bu prensi şirketle tanıştıran Semiha Hanım’dır ve çok başka planları vardır.

Şef Alexander’ın yemek konusundaki yetenekleri yüzünden Ayfer’le görüşmeye başlaması Aydan’ı kızdırır. Onun da Alexander’la yakınlaşmak istemesi eğlenceli anların yaşanmasına neden olur. Engin ve Pırıl’ın taze evliliklerinde ise Engin rahat tavırlarıyla Pırıl’ın sınırlarını zorlamaktadır.

Prens Seymen’in şirket ile çalışmaya başlaması herkesin hayatında sarsıntılara yol açar. Beraber çalışmaya başlamalarını kutlamak için bir akşam Prens Seymen, Semiha Hanım, Eda ve Serkan bir araya gelir. Bu yemek çok büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olacaktır.