Sen Çal Kapımı dizisi final mi yapıyor? Başrol oyuncularından açıklama geldi

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi, İzmir’de yaşanan deprem acısına ve pandemiye rağmen cadılar bayramı kutlaması yapanlara nasıl tepki gösterdi?

Sen Çal Kapımı” dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel, Bebek’te yapım şirketi çıkışında kameralara takıldı. Bürsin’in çift maske taktığı, Erçel’in ise maskesinin üzerinde adının baş harfinin yazılı olduğu görüldü. Kerem Bürsin bir muhabirin konuyu hemen Hande Erçel’le hakkında çıkan aşk iddiasına getirmesine şaşırdı.

“Sen Çal Kapımı” dizisi yaz boyu aldığı yüksek reytingle dikkatleri üzerine çekti. Ancak “Kuruluş Osman”, “Benim Adım Melek” ve “Sadakatsiz” gibi dev bütçeli dizilerin peş peşe ekrana gelmesiyle beraber yazlık projenin izlenme oranları da yarı yarıya düştü. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e “Sen Çal Kapımı” dizisiyle ilgili herhangi bir final kararının olup olmadığı soruldu.

Kerem Bürsin’in annesi Çiğdem Bürsin ile Hande Erçel’in karşılıklı sosyal medyadan birbirlerini takibe almaları çok konuşulmuştu. Kerem Bürsin geçen günlerde bir dergiye verdiği röportajda yakışıklılığından ve popülerliğinden çok işini iyi yapıp yapmadığına odaklandığını anlatmıştı. Muhabirler Kerem Bürsin’i konuşturmaya çalışırken Hande Erçel, beklemek istemedi ve “Ben mi buradan ayrılsam?” dedi.

Erçel ile Bürsin İzmir’de yaşanan deprem acısına ve pandemiye rağmen Şeyma Subaşı gibi cadılar bayramı kutlaması yapanlara da tepki gösterdi.