Kerem Bürsin gelinlik giydi! Nilperi Şahinkaya açıklama yaptı: 'Erkek, kadının üzerinde değildir'

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrolü paylaşan Kerem Bürsin dijital platform dizisi için gelinlik giydi! Nilperi Şahinkaya konuyla ilgili açıklama yaptı: 'Erkek, kadının üzerinde değildir'

Kerem Bürsin gelinlik giydi! Nilperi Şahinkaya açıklama yaptı: 'Erkek, kadının üzerinde değildir'

Kerem Bürsin, Nilperi Şahinkaya ile oynadığı dijital platform dizisiAynen Aynen’ için gelinlik giydi. Partneri Nilperi Şahinkaya durum ile ilgili “Kadın-erkek ayrımcılığı var. Kerem ve senaristimiz buna çok dikkat ediyor. Erkek, kadının üzerinde değildir” diye konuştu.

Kerem Bürsin gelinlik giydi! Nilperi Şahinkaya açıklama yaptı: 'Erkek, kadının üzerinde değildir' - Resim : 1

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, dizideki partneri Kerem Bürsin’in gelinlik giymesi hakkında konuştu.
Nilperi Şahinkaya, dizideki partneri Kerem Bürsin’in gelinlik giymesi hakkında konuştu. Oyuncu, “Kadın-erkek ayrımcılığı var. Kerem ve senaristimiz buna çok takılıyor. Kadın, erkek olabilir; erkek de kadın... Erkek, kadının üzerinde değildir” diye konuştu.

Kerem Bürsin gelinlik giydi! Nilperi Şahinkaya açıklama yaptı: 'Erkek, kadının üzerinde değildir' - Resim : 2

Şahinkaya, bir dijital platformda yayınlanan ’Aynen Aynen’ dizisinde birkaç sezondur Kerem Bürsin ile birlikte rol alıyor.

"İLK TANIŞTIĞIMIZDA SANA GICIK OLMUŞTUM"

Şahinkaya ile Bürsin, geçtiğimiz mayıs ayında Instagram'dan birlikte canlı yayın yapmıştı. Sosyal medya üzerinden sohbet eden iki yakın arkadaş arasında ilginç diyaloglar yaşanmıştı.Kerem Bürsin gelinlik giydi! Nilperi Şahinkaya açıklama yaptı: 'Erkek, kadının üzerinde değildir' - Resim : 3Şahinkaya rol arkadaşına “İlk tanıştığımızda beni sevmedin değil mi?” diye sormuştu. Bürsin bu soruya “Sevmedim. Daha doğrusu şöyle; ‘Bu kim ya, kendisini çok ciddiye alıyor’ diye düşündüm” yanıtın vermişti.