'Salaksınız' çıkışı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Kerem Bürsin özür diledi!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldığı ünlü oyuncu Hande Erçel ile Instagram'dan canlı yayın yapan Kerem Bürsin'in kafelere giden kişilere söylediği 'salaksınız' çıkışı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Tepkiler üzerine Bürsin özür diledi. İşte detaylar...

Kerem Bürsin'in rol arkadaşı Hande Erçel ile yaptığı canlı yayında söylediği sözler sosyal medyayı ikiye böldü.

Oyuncu Kerem Bürsin, dizide başrolü paylaştığı Hande Erçel ile Instagram'da canlı yayın yaptı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ikiliden Kerem Bürsin, yayının sonunda 'sosyal mesaj verebiliyor muyuz?' diye sordu.

"I am sorry, salaksınız"

Bürsin ardından, "O kafelere gidiyorsunuz ya maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya afedersiniz de salaksınız! I am sorry, salaksınız. Ailelerinizi, insanları bir düşünün" dedi.

Ünlü oyuncunun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. #haddinibilkerembürsin hashtag'i TT listesinde ilk sıraya yerleşti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Kerem Bürsin'i sert bir dille eleştirirken, bazı kullanıcılar ise artan vaka sayılarını da hatırlatarak oyuncuya destek verdi.

'Salaksınız' çıkışı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Kerem Bürsin özür diledi! - Resim : 3

"Kabul ediyorum yanlıştı"

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, kendisine gelen tepkiler üzerine özür diledi. Bürsin yaptığı açıklamada, "Kabul ediyorum. Salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi. Hatta yanlıştı. O yüzden bu yanlışım için özür dilerim. Başka bir kelime de kullanabilirdim" sözleriyle af diledi.

Bürsin, "Biliyoruz ki bir pandemi sürecindeyiz. Kimse için kolay geçmiyor. Bu riski önleyecek şey maske takmak" sözleriyle konuşmasını tamamladı.