Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti beraber film mi çekecek?

Sen Çal Kapımı dizisinde gösterdikleri performans ile milyonların gönlünde taht kuran, ardından da birlikte olduklarını açıklayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti birlikte film mi çekecek? İşte son gelişmeler...

Hande Erçel geçen pazar Levent’te menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Erçel, Kerem Bürsin’le başrol oynadığı “Sen Çal Kapımı” dizisinin çekimlerinin çok iyi gittiğini söyledi. Güzel oyuncu setin ardından yeğeni Mavi’yi ziyaret edeceğini söyledi.

Hande Erçel, Kerem Bürsin’le aşk hayatlarında her şeyin yolunda gittiğini anlattı. Erçel koronavirüs aşısı yaptırdığını da belirtti. Ünlü oyuncuya sevgilisi kerem Bürsin’in hakkında yaptığı açıklama soruldu.

Sevgilisini hayranlıkla izledi

Hande Erçel geçen çarşamba ise sevgilisi Kerem Bürsin ile bir üniversitenin ödül törenine katıldı. Kerem Bürsin'in Hande Erçel konuşurken ona hayranlık dolu gözlerle bakması dikkatlerden kaçmadı. Yakışıklı oyuncu röportaj sırasında Erçel’i övgü yağmuruna tuttu. Hande Erçel'in kerem Bürsin'in doğum gününü kutladığı paylaşım yaklaşık 5 milyon beğeni almıştı.

Erçel geçen haftalarda Kenan Doğulu ve kardeşleriyle beraber bir derginin kapak çekiminde görev almıştı. Kerem Bürsin Kenan Doğulu'yla eskiden tanıştıklarını ancak eşi Beren Saat’i yeni tanıdığını belirtti.

Proje henüz netleşmedi

“Sen Çal Kapımı” dizisinin çekimlerine devam eden ünlü çift, yeni projelerinin henüz netleşmediğini açıkladı. Bürsin ve Erçel kameraların önünde birbirlerine aşk dolu bakışlar atmayı da ihmal etmedi. Ünlü yorumcu Cem Adrian’ın son imajı Kerem Bürsin’e çok benzetilmişti.