'Sen miydin bana artistlik yapan çık dışarı'

Beşiktaş’ta cadde ortasında boşanmak üzere olduğu eşiyle kavga eden bir kişi, kendilerini ayırmak isteyen esnafı ekmek bıçağıyla tehdit etti. O anlar kameraya böyle yansıdı...

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 13.50 sıralarında Beşiktaş Akaretler Vişnezade Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşiyle cep telefonu meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Cadde ortasında tartışan çift arasında bir süre sonra arbede çıktı.

 O sırada dışarıda bulunan esnaf Yusuf Sümbül, çiftin kavga ettiği görünce olaya müdahale ederek o şahsa sakin olmalarını söyledi. Şahsın, 'bana karışma eşim' demesi üzerine Sümbül, 'Tamam eşin olabilir ama burada bu şekilde olmaz. Başka şekilde halledin' diye cevap verdi. Ardından da şahıs eşiyle tartışarak uzaklaştı.

Olaydan 5 dakika sonra öfkeden gözü dönen şahıs, eline ekmek bıçağı alarak iş yerinin önüne geldi. Şahsın iş yerinin kapısından, 'Sen miydin bana artistlik yapan çık dışarı' sözleri üzerine Sümbül, 'Artistlik yapmadım sadece sizi ayırmaya çalıştım' dedi. Esnaf tam dışarıya çıkacağı esnada dışarıdan bir vatandaş işyerine girerek kapıyı saldırganın üzerine kapattı. Bunun üzerine arkasında sakladığı bıçağı eline alan şahsın cama vurarak ağır küfür ve hakaretler etmesinin ardından başka bir vatandaş araya girerek şahsı uzaklaştırdı.Tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.