Sercan'dan şok Nisa ve Barış aşkı açıklaması

Survivor Sercan, Nisa ve Barış’ın ilişkisi hakkında ilk kez açıklama yaptı. Survivor 2020’de aşk dedikoduları ile gündeme gelen Sercan ve Nisa Türkiye’nin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Sercan'dan şok Nisa ve Barış aşkı açıklaması

Survivor 2020’de gündemden düşmeyen iki ismi vardı Şüphesiz Sercan ve Nisa idi. Sercan konuk olduğu bir tv programında Barış ve Nisa aşkıyla ilgili ilk kez konuştu. Ancak konuşması esnasında ‘Son konuşmam olsun’ diyerek de bir daha gündeme gelmek istemediğini de belirtti. Sercan ayrıca Barış ve Nisa aşkına artık saygı duyulması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Ancak tüm bu açıklamalardan sonra Sercan’a yöneltilen soru üzerine yaptığı ‘Her şey karşılıklıydı’ açıklaması Nisa ve Barış fanlarını öfkelendirdi.

Aynı zamanda Aycan’ın da konuk olduğu programda ikili kısa sürede gündem oldu.

"Her şey karşılıklıydı, Aycan’da buna şahitti"

Survivor Sercan, Nisa hakkında “Aramızdaki her şey karşılıklıydı, Aycan’da buna şahitti” dedi. Aycan’a yöneltilen “Aycan öyle miydi?” sorusu üzerine Aycan Yanaç, “Bizim Sercan ile konuşmamıza gerek yoktu. Bakışlarımızla anlaşırdık ve evet aralarındaki ilişki karşılıklıydı” dedi. Bu sözler sosyal medyada kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

Açıklamalarının ardından Nisa ve Barış fanları ise konu hakkında “Aycan her çıktığı programda farklı konuşuyor” yorumlarında bulundular.

Aycan’ın Nisa’ya yaptığı gönderme ise uzun bir süre akıllarda kalacak cinsten oldu. “Tükürdüğümü yalamam” sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.