Serdar Ortaç, Ceylan Ertem'in Ahmet Kaya'yla ilgili sert suçlamasına ne cevap verdi?

Serdar Ortaç, geçmişte Ahmet Kaya’yı protesto edenler arasında yer aldığı için “Serdar Ortaç’a sinir oluyorum, hâlâ popüler olmasına olumlu gözle bakamıyorum” diyen Ceylan Ertem’e hangi cevabı verdi?

Serdar Ortaç ile Seçil Gür çifti, Rumelihisarı’nda görüntülendi. Yoldan geçen vatandaşlar ünlü popçuya sevgi gösterisinde bulundu. Yılbaşı gecesi Serdar Ortaç, hem İbo Show’da hem de “Kim Milyoner Olmak İster”de seyirci karşısına çıkmıştı. Özellikle Ortaç’ın Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasındaki doğal hali ve esprileri seyirciyi güldürmüştü.

Şarkıcı Ceylan Ertem yılbaşında internet üzerinden verdiği konserde Ahmet Kaya şarkısı söylemeden önce, Serdar Ortaç’a yüklenmiş ve 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği’nin gecesinde Ahmet Kaya’yı protesto edenler arasında yer alan Ortaç için “Sinir oluyorum, hâlâ popüler olmasına olumlu gözle bakamıyorum” demişti.

Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür için “O benim sevgilim değil, karım” yorumunu yaptı. Ünlü popçu, “Seçil istiyorsa, evliliği yapıştıracağım. Seçil benim son durak” dedi. Serdar Ortaç daha sonra yürüyüş yapan sevgilisine bisikletiyle eşlik etti.