Serdar Ortaç İzzet Yıldızhan’a yanıt verdi

Serdar Ortaç, hakkında “Allah kimseyi bu denli düşürmesin” diyen İzzet Yıldızhan’a hangi yanıtı verdi? Ortaç, beraber klip çektiği eski sevgilisi Seçil Gür hakkında hangi çarpıcı açıklamaları yaptı?

Serdar Ortaç, kısa süre aşk yaşayıp ayrıldığı Seçil Gür’le “Sebepsiz Çiçek” adlı şarkının klip çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü popçu, ertesi gün ise Bebek’te kameralara takıldı.

Bisikletiyle tura çıkan ve kahve molası veren Ortaç, Seçil Gür’le çekmeyi planladığı klibin daha önce korona virüs salgını nedeniyle yarım kaldığını öne sürdü. Ünlü popçu “Hiç kimseyi yarı yolda bırakmam” dedi.

Serdar Ortaç’a Seçil Gür’ün bakışları soruldu. Ünlü popçu, konuyu dağıtmak için elindeki maskeyle uğraşsa da sorudan kaçamadı. Seçil Gür’ü öven Ortaç, “Ben biraz arızalı bir adamım” diyerek ayrılıktan kendisini sorumlu tuttu.

Son dönemde yaptığı canlı yayınlarda hiç birikimi olmadığını açıklayan ünlü popçu, bu kez maddi durumuyla ilgili daha pozitif sözler sarf etti.

Serdar Ortaç’a İzzet Yıldızhan’ın geçen hafta hakkında söylediği sözler hatırlatıldı. Öte yandan Serdar Ortaç’la beraberliği çok kısa süren Seçil Gür, söz ve müziği kendisine ait olan “Sebepsiz Çiçek” şarkısının klip çekimi sırasında sorularımızı yanıtladı.

Gür, Serdar Ortaç’la kamera karşısına geçtiği için çok heyecanlandığını söyledi. Seçil Gür’ün konu Serdar Ortaç’la ayrılığına gelince gözlerinin dolduğu görüldü. Güzel şarkıcının dövmeleri de dikkat çekti.