Serdar Ortaç O Ses Türkiye’ye mi geliyor?

Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacağını, seyircinin değişikliği sevdiğini söylemişti. Bunun üzerine gözler yıllar önce teklifte bulunulan Serdar Ortaç’a çevrildi. Ortaç, Magazin Hattı kameralarına açıklamalarda bulundu.

Bebek'te Magazin Hattı kameralarına yakalanan Serdar Ortaç, televizyon programları ile ilgili toplantıdan çıktığını söyleyerek konserlerinin haziran ortasında başlayacağını belirtti.   

Serdar Ortaç, korona virüs salgını nedeniyle karantinaya girmişti. Çalışmadığı dönemde maddi anlamda zorlanma yaşanması ile ilgili sorular sorulunca, "İlk başlarda zorlandım ama daha sonrasında yaptığım şarkıların telif paraları gelince rahatladım." yanıtı verdi. 

Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacağının sinyalini vermişti. Birkaç sene önce Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye programının jüriliği için Serdar Ortaç'a teklifte bulunduğunu ve Ilıcalı'nın Ortaç'ı arayarak “O Ses Türkiye diye bir yarışma yapıyorum. Kesin jüri olman lazım. Kenan Doğulu’yu da aradım” sözleri ardından Serdar Ortaç'ın, “Reina’dayım gel abi konuşalım” cevabı üzerine Acun Ilıcalı'nın “Ben sana iş konuşalım diyorum sen beni Reina’ya çağırıyorsun” diyerek sinirlenmesi üzerine Serdar Ortaç'ın yüzüne telefonu kapadığı iddialarına cevap verdi.  

Ortaç, bu iddialara "Aramızda problem yok. Teklif gelirse değerlendiririm. O geceki olayı hatırlamıyorum. Telefon kapatma olmadı. Zaten Acun Ilıcalı öyle birşey yapmaz. Ebru Gündeş ile aramızdaki buzlar eridi. Kimseyle küslüğüm ve problemim yok." dedi.