Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! Karabiberim'in yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı!

Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damgasını vuran 'Karabiberim' adlı şarkısının klibinde oynayarak hafızalara kazınan İlknur Soydaş, yıllar sonra ortaya çıktı. Güzelliği ile dillere destan olan Soydaş'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! Karabiberim'in yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı!

Serdar Ortaç'ın 90'lı yıllara damgasını vuran 'Karabiberim' adlı şarkısının klibinde oynayarak şöhreti yakalayan İlknur Soydaş, Bodrum'da görüntülendi. Güzelliği ile dillere destan olan Soydaş'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Bir dönem Serdar Ortaç'ın "Karabiberim" şarkısının klibinde oynayarak şöhreti yakalayan eski manken İlknur Soydaş eşi Cem Pole ile Bodrum'da görüntülendi.

Uzun süredir bebek sahibi olmak için tedavi gören Soydaş, Moon Beach'te denizin ve güneşin tadını çıkardı. Annelik özlemi çeken Soydaş'ın bir arkadaşlarının bebeğiyle suyun içinde saatlerce oynaması dikkat çekti.

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! Karabiberim'in yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 2

Bodrum'da görüntülenmesinin ardından gündeme gelen Soydaş'ın son hali dikkat çekerken sosyal medya paylaşımları olay oldu.

Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti! Karabiberim'in yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı! - Resim : 3

44 yaşındaki mankenin sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar adeta göz kamaştırdı. Yıllar içinde ekranlarda pek boy göstermeyen Soydaş'ın son halini görenler "Yıllar en çok ona yaramış" yorumunda bulundu.