Seren Serengil: Kocanla aynı masada oturan birini kendine sevgili yapamazsın

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu Birce Akalay, Can Tunalı ve Sarp Leventoğlu'nun arasındaki aşk üçgenini yorumladı.

Birce Akalay balet sevgilisi Can Tunalı ile geçen ekim ayında yollarını ayırmıştı. Can Tunalı gece eğlencesinde Rus kız arkadaşlarıyla objektiflere yakalanmıştı. Ancak Birce Akalay ve Can Tunalı'nın ayrılığı sadece 6 ay sürdü.

"Çifti ilişkilerine bir şans daha verdi"

Çift mart sonunda Gümüşlük'te baş başa görüntülendi. Beraberliklerine kaldıkları yerden devam eden çift hafta sonu restoran işleten yakın dostları Adnan Çam ile bir araya geldi.

"Aman abi gerçek sanacaklar"

Çam'ın, Birce Akalay ve Can Tunalı ile çektirdiği fotoğrafın altına "Kızı istedik" mesajını yazması çiftin evlilik kararı aldığı yorumuna neden oldu. Birce Akalay, Adnan Çam'ın paylaşımının altına "Adnan abi insanlar ciddi sanacaklar. Gipsy o gipsy." yazarak henüz evlilik ile ilgili ciddi bir adım atmadıklarını duyurdu. 

"İhanet nedeniyle boşandıkları iddia edilmişti"

Birce Akalay 2017 yılında 3 yıllık eşi Sarp Leventoğlu ile boşanmıştı. Bu ayrılığın sebebinin Sarp Leventoğlu'nun Derya Şensoy ile yaşadığı yasak aşk olduğu söylenmişti. Sarp Leventoğluysa aynı gün içinde yaptığı "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır" paylaşımıyla dikkatleri üstüne çekmişti. 

Aradan birkaç ay geçtikten sonra Birce Akalay, Sarp Leventoğlu'nunda arkadaşı olan balet Can Tunalı ile aşk yaşadığı ilan edilmişti. Bu gelişmeden sonra Sarp Leventoğlu, Derya Şensoy olan ilişkisini daha rahat yaşamaya başladı. 

tv100'de Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu "Duymadık Demeyin" programında bu aşk üçgenini yorumlandı.

Seren Serengil, "Kocanla aynı masada oturan birini bugün kendine sevgili yapamazsın" dedi.