Serengil: Sermiyan kraldan çok kralcılık yapmaya çalışıyor

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, geçen pazartesi gecesi Büyükada'daki bir meyhanede Ahmet Kaya’nın Kum Gibi şarkısını istediği için şarkıcı Nev’in kafasına sandalye attığını öne sürdü. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu 'Duymadık Demeyin' programında Sermiyan Midyat ve Nev tartışmasını konuştu.

Hükümet Kadın filminden sonra Hükümet Adam filmi üzerine çalıştığı öğrenilen Midyat, senaryo yazmak için gittiğininde başına geldiğini iddia ettiği olayı sosyal medyadan şöyle anlattı;

Serengil: Sermiyan kraldan çok kralcılık yapmaya çalışıyor - Resim : 1

Mekanın işletmecisi Ahmet Tanrıverdi ise o gün yaşanan olay ile ilgili sosyal medya üzerinden şöyle bir açıklama yaptı;

Serengil: Sermiyan kraldan çok kralcılık yapmaya çalışıyor - Resim : 2

Aynı mekandaki oyuncu Seda Akman'la Nev'i dinleyen Fotoğraf Sanatçısı Candaş Arın ise çok bu olaya çok sert tepki gösterdi ve şu satırları yazdı;

Serengil: Sermiyan kraldan çok kralcılık yapmaya çalışıyor - Resim : 3

Geçen ekim ayında da bir doğum günü partisinde Sinan Akçıl ile kavga etmişti. İddiaya göre Sermiyan Midyat mekana basının çağırıldığını duyup küfür etmiş, duruma sinirlenen ve "Basına küfür edemezsin" diyen Sinan Akçıl'ın üzerine yürümüştü. Yaşanan gerginlik sırasında Sinan Akçıl, üzerine sigara fırlatan Sermiyan Midyat'a çatal atmıştı. O gecede Midyat, yine Ahmet Kaya'lı bir tweet atmıştı. 

Serengil: Sermiyan kraldan çok kralcılık yapmaya çalışıyor - Resim : 4

Seren Serengil ise bu olaya, "Nev yumuşak sesli ve yumuşak huylu nezaketli bir adam. Ağız dalaşına girecek tarzda bir adam değil. Sahnede bir şarkı istek olarak gelebilir ama şarkıyı bilmeyebilirsin, repartuarında olmayabilir yada okumak istemeyebilirsin. O şarkıyı okumak istemiyorsa okumaz. O şarkı yok bende dersin ama başka bir şekilde gönlünü alırsın. Sermiyan ayrıştırma yapmak istiyor. Bu onun ilk olayı değil. Sinan Akçıl ile yaşadığı olayda da bunu yaptı. Ahmet Kaya'nın şarkılarını hepimiz çok seviyoruz ve dinliyoruz ama her çıkan olayda 'Ahmet Kaya senin arkadayız' demeye çalıştığın zaman durumu provoke etmeye çalışıyor. Onun yapmak istediği Ahmet Kaya ile bir gündem oluşturmak ama ona gelene kadar Ahmet Kaya'nın arkasında bir sürü insan var. Onun bunları yazacak, kavga çıkartacak durum yok. Kraldan çok kralcılık yapmaya çalışıyor." yorumunda bulundu.