Seren Serengil: Türkiye bir tane süperstarı zor yetiştirdi!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Ajda Pekkan'ın Aleyna Tilki yorumu hakkında konuştu.

Ajda Pekkan, "Aleyna çok başarılı, çok beğeniyorum. İnşallah her zaman çok iyi olur. Çok ümidim var kendisinden... Kimse kimseyi kritize edemez. Bana düşmez kendisini nasıl takdir ettiği. Ancak insanların, halkın takdiri çok önemli benim için... Zaman herkesin nerede ve nasıl olduğunu gösterecektir. Çünkü zaman çok önemli bir şey. İstikrar, prensip, insanlarla empati yapmak, hayatı taşıyabilmek, insanın hayatın içerisinde bir felsefesi olabilmesi bu çok önemli. Felsefesi olmayan insanı hiçbir yere varamaz. Bugün şöhret olursun, yarın ne olacağın belli olmaz." yorumunda bulundu.

Seren Serengil ise Ajda Pekkan'ın bu açıklamasını, "İstikrarlı olup yerinde sayanlar, her sene albüm çıkartıp hiçbir numarası olmayan insanlar var. Daha hiçbir popçumuz, ne kıyafet, ne şarkı, ne ses olarak Ajda Pekkan'ın 10 km yakınına yaklaşamadı. Ajda Pekkan, hala klas ve şarkıları hit. Bu sene popçuların şarkıları tutmadı. Para vererek video izlenimlerini arttırıyorlar. Ama Ajda Pekkan ne çıkarsa biliyoruz ve ne çıkarsa tutuyor. Şimdi bu yeni popçularda şarkılar çıkıyor ama birkaç albüm sonra yok olabiliyorlar. Aleyna daha yeni çıktı. Burada 50 yıllık bir süperstar var. Ajda Pekkan'ın ağzından bir kere bile ben Dünya Starıyım kelimesi çıkmadı. Ajda Pekkan kendi bu unvanı kendi kendine takmadı. Gazeteciler yazdı, halk söyledi... Pekkan hakikaten süperstar, hakikaten algısı o. Aleyna'nın bunları söyleyebilmesi için seneler geçecek, albümleri tutacak, konserler verecek... Star olman için illaki albümünün veya şarkın tutması gerekmiyor. Her anlamda marka olman gerekiyor. Aleyna'nın kendine star diyebilmesi için daha çok uzun zamanı var. Bu Türkiye bir tane süperstarı zor yetiştirdi. Toplasan bunları 5 kişilerdir, 10 kişi yoktur bile." şeklinde yorumladı.