"Bu çocuk büyüdüğünde o haberleri okuyacak"

Geçen yaz hamile eşinin şerefini kötülediğini, doğacak bebeği için de dna testi isteyeceğini ima ederek herkesi şoke eden ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, son olarak yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Milan'da forma giyen millli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 2 sene önce muhteşem bir düğünle çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile evlenmiş, genç çiftin düğün dansı günlerce konuşulmuştu.

Ancak bir yıl sonra çiftin mutluluklarının üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Hakan Çalhanoğlu’nun peş peşe yabancı güzellerle çekilen samimi fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü futbolcu, her ne kadar sosyal medyadan “Her gördüğüne ve duyduğuna inanma. Tuz bile şeker gibi gözükür.” mesajını paylaşsa da Sinem Gündoğdu boşanma kararı aldı. Çift, karşılıklı birbirlerini takipten çıkarak mutlu günlerinde çekilen tüm fotoğraflarını da sildi.

Geçen yaz Hakan Çalhanoğlu’nun ihanet haberleri gündemdeki yerini korurken ünlü futbolcu hamile olduğu ortaya çıkan eşi Sinem Gündoğdu hakkında öyle bir yazılı açıklama yaptı ki,okuyanların ağızları açıkta kaldı. Hakan Çalhanoğlu şok etkisi yaratan açıklamasında şu satırlara yer verdi:

“Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım. Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum
olursa, sorumluluklarımı yerine getirecek, ancak eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım.”

Hamile olduğu iddiasını doğrulayan Sinem Gündoğdu ise eşine şu sözlerle yanıt verdi:

“Yapmış olduğun açıklamadan sonra insanlar ‘Sinem Hakan'ı aldatmış!’, ‘Hakan babalık testi yaptırmak istiyor’ gibi düşündüler. Seni ne birlikteliğimizde ne de evliliğimizde asla aldatmadım. Bunu herkesten önce sen biliyorsun. Hamile olduğumu ayrılma sürecinde
öğrendim. Bebeğim başkalarının işlediği günahların bedelini ödemeyecek kadar masumdur.”

Bütün bu yaşananların ardından boşanma aşamasında olan çiftin cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Hakan Çalhanoğlu ile boşanma aşamasında olduğu hamile eşi Sinem Çalhanoğlu barıştı. Evliliklerini kurtaran çiftin bebekleri Liya ise mart ayında dünyaya geldi.

Çift son olarak evliliklerinin 2 yılını bebekleriyle kutladı. Hakan Çalhanoğlu, "9 yıllık birliktelik ve 2 yıl evlilik… Mutlu yıldönümleri... Hayatımın en büyük hediyesi, güzel kızımız Liya için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil, "Bir erkek, nikah yaptığı karısı hakkında gözüyle görmediyse, belgelemediyse ve fotoğrafı yoksa çıkıp bu şekilde konuşuyorsa bana göre karaktersizin dibidir. Bir erkek car car konuşamaz. Ayrıldığı kadın hakkında konuşamaz. O senin namusundu! Şimdi nasıl konuşuyorsun... Gerçekten kadın bunu yapar, ozaman konuş. Yoksa ne kadar büyük günah. Yarın öbür gün herhangi bir tartışmada adamın karakteri yine bu şekilde olacak. Bu çocuk büyüdüğü zaman bu haberleri okuyacak. Yok ailesi ile görüşmeyeceğim! Yok benim aileme hakaret etti! Bir kere şu aileleri evinizin dışında bırakın. Zaten evliliklerin başına ne geliyorsa bu insanları evliliğinize maydonoz etmekten oluyor. Aileniz ile aranızdaki sınırları çizin. Arada gidip görün. Ne yaparsanız yapın." yorumunda bulundu.