Serena Williams, basın toplantısını ağlayarak terk etti!

Avustralya Açık tek kadınlar yarı finalinde Naomi Osaka'ya yenilen ve turnuvaya veda eden Serena Williams, maç sonu Avustralya'da son kez mi oynadın?' şeklindeki soru üzerine basın toplantısını ağlayarak terk etti.

Serena Williams, basın toplantısını ağlayarak terk etti!

Serena Williams, Avustralya Açık yarı finalinde Japon tenisçi Naomi Osaka'ya 6-3, 6-4'lük setler sonucu 2-0 yenildi ve turnuvaya veda etti. Amerikalı tenisçi, yenilgi sonrası düzenlenen basın toplantısında duygusal anlar yaşadı.

Bir gazetecinin, 'Korttan ayrılırken sana gösterilen sevgiye elini kalbine götürerek yanıt verdin. Bu bir veda mıydı? Avustralya'da son kez mi oynadın?' şeklindeki sorusuna; 'Avustralya Açık seyircisi her zaman müthişti. Onlara karşılık vermek istedim. Bu bir veda olsaydı bile kimseye söylemezdim' yanıtını verdi.

Serena Williams, bu cevabın ardından duygusal bir moda girdi, gelen sonraki soruyu pas geçen tecrübeli tenisçi, gözyaşlarına boğulup basın toplantısını terk etti.

5 günlük karantina sonrası Avustralya Açık tribünlerine geri dönen seyirciler, korttan ayrılırken Serena Williams'ı ayakta alkışladı. 39 yaşındaki Serena Williams ise Avustralya seyircisinin bu sevgi gösterisine elini göğsüne götürüp veda ederek karşılık verdi.