Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz hakkında ilk kez konuştu

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın aşkı kadar ayrılmaları da olay olmuştu. Uzun süre sessizliklerini koruyan ikilinin 'like' ile bir araya geldiği düşünüldü ancak Cem Yılmaz birlikte olmadıklarını söyledi. Serenay Sarıkaya ise ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz yıl birliktelikleri Atina’da belgelenmiş Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

İkilinin birlikteliği 2020 yılının aşkı olarak nitelendirilmişti. Ancak aşkları uzun sürmedi. 10 ay kadar birlikte olan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya daha sonra aşklarını noktalamıştı.

Cem Yılmaz: Evet, ayrıldık

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ekim ayında kendisine yöneltilen ‘Ayrıldınız mı?’ sorusuna ‘Evet, ayrıldık’ cevabını vermiş ve yine magazin dünyasını sarsmıştı.

Ayrılık soruları karşısında da sessiz kalan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti, ayrıldıktan sonra da hiçbir araya gelmedi.

Serenay Sarıkaya’dan Cem Yılmaz’ın paylaşımına sürpriz beğeni

Güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sosyal medyadaki paylaşımına beğendi. Serenay Sarıkaya’nın bu hamlesi akıllarda ‘Barıştılar mı’ sorusunu getirdi.

Cem Yılmaz: Küsmedik ki barışalım

Ünlü komedyen, muhabirlerin, "Serenay Hanım ile barıştınız mı?" sorusuna, "Küsmedik ki barışalım" diye cevap verdi.

Serenay Sarıkaya ilk kez konuştu: Küs değiliz ama...

Bebek'te bakım yaptıran Serenay Sarıkaya güzelliğiyle nefes kesti. Bergen projesinin ertelendiğini ve dijital bir diziye hazırlandığını anlatan Sarıkaya Cem Yılmaz'la biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu geçen hafta Yılmaz'ın bir videosunu beğenince "Acaba barıştılar mı?" söylentisi çıkmıştı. Sarıkaya "Yok barışmadık, kendisi söyledi zaten. Çok normal artık. Büyütmeyelim böyle şeyleri... Bir like'tan buraya gelmesin mevzu...Yetişkin insanlarız. Görüşmüyoruz ama küs değiliz" dedi.