Serenay Sarıkaya yeni projesinin çekim tarihini açıkladı

Son olarak Maldivler tatiliyle gündeme gelen Serenay Sarıkaya, Bebek’te müdavimi olduğu kaş tasarım merkezinden çıkarken kameralara yansıdı.

Serenay Sarıkaya’nın Maldivlerde “Acılara yürüyor korkmuyorum” şarkı sözüyle yaptığı paylaşım çok konuşulmuştu. Muhabirler güzel oyuncunun paylaşımına atıfta bulundu. Dünyaca ünlü bir dijital platformla anlaşan Serenay Sarıkaya, yeni projesinin çekimlerine yaz aylarında başlayacaklarını açıkladı. Ünlü oyuncu başrolünü oynayacağı “Bergen” filminin yaşanan sıkıntılardan dolayı ertelendiğini belirtti.

Demet Akalın, Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Maldivler fotoğraflarını beğenmemiş ve “Kim çekiyo bunları? inanılmaz ışık vardır orda, telefonu değiştir beybi” mesajını atmıştı. Sarıkaya’da “Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz. Linki yana bırakıyorum” notuyla annesi Ümran Seyhan’ın fotoğraflarını paylaşmıştı.

Öte yandan Serenay Sarıkaya, tarzıyla da sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun kabanının fiyatının 22 bin 400 TL, ayakkabısının ise 7 bin 750 TL olduğu öğrenildi. Sarıkaya, ayrıca görüntüsüyle müdavimi olduğu kaş tasarım merkezi’nin müşterilerinden Gülşen’e de benzetildi.