Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar açıklaması

Cem Yılmaz’dan geçen ekim ayında ayrılan Serenay Sarıkaya, şimdi de Göcek’teki teknesinde beraber görüntülendiği İzmirli iş adamı Haldun Demirhisar’la mı beraberlik yaşıyor?

Cem Yılmaz’dan geçen ekim ayında ayrılan Serenay Sarıkaya’nın adı son günlerde İzmirli iş adamı Haldun Demirhisar’la anılıyor. 29 yaşındaki güzel oyuncunun Demirhisar’la Göcek’teki teknesinde ve arkadaş ortamında beraber görüntüleri ortaya çıktı. Geçmişte Bennu Gerede ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Haldun Demirhisar’ın Sarıkaya’nın aşkı uğruna 20 kilo verdiği ve dişlerini yaptırmaya karar verdiği de öne sürüldü.

Haldun Demirhisar’ın da tıpkı Cem Yılmaz gibi Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Muzaffer Yıldırım’ın ortağı olması ise ortalığı karıştırdı. Serenay Sarıkaya, Demirhisar’la tekne görüntüleri ortaya çıkar çıkmaz jet hızıyla yazılı bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

“Merhaba. Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum.”

Ünlü oyuncu geçen perşembe düzenli olarak gittiği Nişantaşı’ndaki klinik çıkışında da konuyla ilgili açıklama yaptı.