Serengil: Sinan kadınları reklam için kullanıyor

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ilişkisini yorumladı.

Yılbaşında evlenen ünlü müzisyen Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı evlerini ayırdı. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Amsterdam'da evlenmiş, çiftin süpriz nikahı kadar oyuncu Burcu Kıratlı'nın bol dekolteli gelinliği de konuşulmuştu. İstanbul'a dönüşte davet ve galalarda el ele mutluluk pozları veren çift hakkında son günlerde boşanacakları iddiası gündemde. Ancak Sinan Akçıl söylentiyi jet hızıyla yalanladı.

Akçıl, "Böyle haberler çıkıyor. Tabi ki de çıkacak ama biraz erken çıktı. Böyle bir durum yok. Tatsızlıklar her ilişkide olur. Biz bu tartışmaları aşan bir çiftiz." dedi. 

Bir aydır sosyal medyadan hiç görüntü paylaşmayan ikili cephesinden gelen son haber, "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle evlerini ayırdıkları yönünde oldu. Evden tek başına video ve fotoğraf paylaşan Burcu Kıratlı'nın kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı. 

İddiaya göre Burcu Kıratlı'nın kıskançlığından sıkılan Sinan Akçıl evden ayrıldı. Evdeki huzursuzluk nedeniyle iş hayatına odaklanamamaktan şikâyetçi olan Akçıl'ın eskisi gibi beste üretmekte zorlandığı ve boşanmayı planladığı öne sürülüyor.  

TV100 ekranlarının sevilen programı 'Duymadık Demeyin' de Seren Serengil, "Sinan ile evlenmek elinde bomba tutmak gibi bir şeydi. Sinan'ın hayatındaki kadınları reklam olarak kullandığını düşünüyorum. Beraberken göğe çıkartıyor, ayrıldıktan sonra yere indiriyor. Hadise ve Ebru Şallı'ya bunu yaptı, İzel'i aldattı. Bu adam aranjör aynı zamanda, beste yapıyor. Bu adama yeni yetme kızlar şarkı yaptırmaya geliyor. Sinan'ın kolay kabullenelecek bir sistemi yok. Aldatmalarını eve gelen şarkıcılarla yaptı. Bu piyano çalmaya başlayınca tehlikeli bir hal alıyor. Burcu böyle bir karar aldı ama inşallah üzülmez. Çünkü Sinan evde oturacak, devamlı Burcu ile zaman geçirecek biri değil. Gerçekten de beste yaptığı için yalnız kalma alanı olacak onun ama o yalnız kalma alanı çok tehlikeli. Çünkü o alana herkes geliyor." yorumunu yaptı.