Sergen Yalçın ile Alanyaspor anlaşamadı

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un Sergen Yalçın'la yaptığı sözleşme yenileme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı.

Sergen Yalçın ile Alanyaspor anlaşamadı

Taraflar bir süredir yeni sözleşme için görüşüyordu. Ancak elde edilen bilgiye göre anlaşma sağlanamadı. 

Turuncu-yeşilli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sözleşmesi sona eren teknik direktör Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerde yeni bir anlaşma sağlanamadığı bildirildi.

Açıklamada "Sergen Yalçın hocamız ve ekibine, kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi. 

Sergen Yalçın, ligin 13. haftasında Alanyaspor'un başına ve takım sezonu 44 puanla 9. sırada tamamlamıştı.

Alanyaspor, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı 24 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Erol Bulut prensipte anlaştık

Teknik Direktör Erol Bulut, Alanyaspor'la prensipte anlaşmaya vardığını ve 1-2 gün içinde konunun resmiyete döküleceğini açıkladı. 

Yaşanan süreç öncesinde İHA'ya konuşan Bulut, şu anda Antalya'da ailesiyle birlikte bayram tatilinde olduğunu belirterek, "Alanyaspor yönetimiyle bir görüşme yaptık ve prensipte anlaşmaya vardık. Sadece ufak tefek detaylar kaldı. Bunlar takım içi detaylar. Yönetimle bu konuları görüşüyoruz. Tahminimce 1-2 içinde bu durumu netleştiririz ve resmi açıklamayı da yaparız" ifadelerini kullandı.