Maçı kaybedince karşı takıma saldırdı

Antalya'nın Serik ilçesinde, Serik Belediyespor ve Kırşehir Belediyespor arasında gerçekleşen karşılaşmada Serik Belediyespor maçı 2-1 kazandı. Maç sonunda iki takımın futbolcuları arasında ve tribünde arbede yaşandı. Çıkan olay polis tarafından güçlükle bastırıldı.

Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Serik Belediyespor ile Kırşehir Belediyespor karşılaştı. Serik temsilcisinin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası arbede yaşandı. Karşılaşmanın son düdüğünün ardından soyunma odasına giden Kırşehir Belediyesporlu kaleci Ahmet Sabri Fener, geri dönerek Serik Belediyespor takım kaptanı Sinan Kalaycı ve Abdulsamet Burak'ın üzerine yürüdü.

Önce maçı kaybetti, sonra karşı takıma saldırdı

Ardından trübünde iki takımın yöneticileri arasında gerginlik yaşandı. Olayların büyümesine fırsat vermeyen polis ekipleri önce Serik Belediyesporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticileri stattan çıkardı. Daha sonra Kırşehir Belediyespor takım ve yöneticilerini güvenlik önlemleri eşliğinde ilçe çıkışına kadar götürdü.

Kırşehir Belediyesporlu futbolcular tarafından soyunma odasındaki tuvalet kapıları, lavabolar, ayna ve muslukların kırılarak zarar verildiği iddia edildi.