Servet Yardımcı, İstanbul Finali Türkiye'den alındı iddialarıyla ilgili VAR Odası'na konuştu!

tv100 ekranlarında yayınlanan Ertem Şener ile VAR Odası programının spor muhabiri Emircan Kılıççetin, İstanbul Finali Türkiye'den alındı iddialarıyla ilgili Servet Yardımcı'ya ulaşarak VAR Odası'na özel yanıtlar aldı.

Servet Yardımcı, İstanbul Finali Türkiye'den alındı iddialarıyla ilgili VAR Odası'na konuştu!

İstanbul'da yapılacak olan Şampiyonlar Ligi final maçı ile ilgili dış basından ortaya çıkan haberlerin ardından tv100 spor muhabiri Emircan Kılıççetin, Türk armatör ve spor yöneticisi, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı'a ulaşarak son bilgileri tv100'de aktardı.

Servet Yardımcı'nın, Kılıççetin'e yaptığı açıklamalar şu şekilde, "İstanbul'dan finalin alınma gibi bir durumu yok. Yarın sabah bu konuyla ilgili UEFA'yla ilgili görüşmelere başlanacak yeni haberler sonrasında gelecek" 

Ertem Şener'in finalin ertelenme ihtimali var mıymış sorusuna da Kılıççetin, "Servet beyin ses tonundan anladığım kadarıyla şu an evet mevcut olabilir ama görüşmeler yarın başlayacak. İlerleyen günlerde yeni gelişmeler görmemiz mümkün" cevabını verdi.