Sevgilisinin darbettiği Beyza: Ölmek istemiyorum

Antalya'nın Alanya ilçesinde eski sevgilisi tarafından darbedildiğini iddia eden 24 yaşındaki Beyza Y., yara bere içinde kalan vücudunu sosyal medyada "Ölmek istemiyorum" notuyla paylaştı. Beyza'yı darbeden eski sevgili ise alınan ifadesinin altından serbest bırakıldı.

Sevgilisinin darbettiği Beyza: Ölmek istemiyorum

Alanya'nın Avsallar Mahallesi'nde oturan Beyza Yurttaş'ın eski sevgilisi B.Y., 2 gün önce genç kadını otomobiline bindirip, darbetti.

Bayılana kadar dövülen Beyza Yurttaş, daha sonra eski sevgilisi tarafından evinin önüne bırakıldı. Kendine gelen Yurttaş, jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Jandarma olayın ardından B.Y.'yi gözaltına aldı. Karakolda ifade veren B.Y. işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Beyza Yurttaş'ın dövüldükten sonra tanınmaz hale geldiğini gösteren fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Genç kadının yüzü gözü şiş ve kan içindeki fotoğrafları sosyal medyada bir anda yayıldı. Sosyal medya kullanıcıları olaya tepki gösterdi.

‘Ölmek istiyorum'

Beyza Yurttaş, tanınmaz hale gelen yüzü ve vücudunun kan içindeki fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından, "Ölmek istemiyorum, bana yardım edin" diye paylaştı.

Sevgilisinin darbettiği Beyza: Ölmek istemiyorum - Resim : 2