Son yılların en uzun süren 1 dakikası

Sevilla ile Eibar arasında oynanan La Liga karşılaşmasının uzatma dakikalarının son dakikası son yıllarda görülmemiş bir heyecana sahne oldu. Arka arkaya inanılmaz olaylar yaşandı.

Son yılların en uzun süren 1 dakikası

Sevilla 90+5'e Ocampos'un golüyle 1-0 önde girerken Eibar beraberliği sağlamak için karşı kaleye yüklendi. Ne olduysa o anda oldu.

La Liga'nın 34. haftasında oynanan Sevilla Eibar maçının son saniyelerinde Kike'yle karşı karşıya kalan Sevilla kalecisi Vaclik sakatlanma pahasına rakibiyle topun üzerine doğru atladı.

Kike buna rağmen topa vurmayı başardı. Top direkten dönerken kaleci Vaclik ile Kike sert bir biçimde çarpıştı. Dizi dönen kaleci Vaclik yerde kalırken dakikalarca tedavi edilmesine rağmen sahaya dönemedi.

Sedyeyle oyundan çıkan Vaclik'in yerine değişiklik hakkı olmadığı için kimse oyuna alamayan Sevilla'da kaleye golü atan Ocampos geçti.

Korner atışı için Eibar kalecisi Dmitrovic de Sevilla ceza sahasına geldi.

Kullanılan korner atışında oluşan karambolde topa vurmayı başaran kaleci Dmitrovic'in vuruşunu aslında kaleci olmayan Ocampos mucizevi bir biçimde çıkarmayı başardı.

Son yılların en uzun süren 1 dakikası - Resim : 1

Dönen top yine Eibar'lı oyuncuların önünde kalırken yapılan vuruşu bu kez de Sevilla'nın emektar futbolcusu Navas çizgi üzerinden çıkardı.

Bu pozisyonun ardından hakem son düdüğü çaldı ve Sevilla sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Sevilla'nın golünü atan futbolcuyla golü yiyen Eibar kalecisinin son saniyede bu kez rolleri değişmesi ve golü atan Ocampos kaleye geçerken golü yiyen Dmitrovic'in kendisine gol atan futbolcuya gol atmaya çalışması ilginç anlara sahne oldu.