Sevilla - Real Betis CANLI

İspanya La Liga'da korona virüs arasının ardından maçlar Sevilla - Real Betis derbisiyle başlıyor. Saat 23:00'te başlayan müsabaka D-Smart platformunda Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Sevilla - Real Betis CANLI

İspanya La Liga'da korona virüsü arası sona erdi. Lig bir derbi maçla devam ediyor. Sevilla ile Real Betis, Estadio Ramon Sanchez Pizjuan'da karşılaşıyor.

Zorlu derbi maçı saat 23:00'te başladı ve D-Smart platformunda Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maçın internet yayını ise Nesine'de.

İki ekip arasında oynanan son iki derbi maçı da Sevilla kazandı.

Sevilla aslında bu sene oldukça istikrarsız. Evinde 'çok iyi' diyebileceğimiz bir performansı yok. Ancak deplasmanlarda ligin en çok puan toplayan ikinci takımı durumundalar. Real Betis ise deplasmanda oldukça zayıf, sadece 9 puan topladı. Ligdeki konumları itibariyle Sevilla'nın galibiyete daha çok ihtiyacı var.

İspanya La Liga'da 27 hafta sonunda Sevilla'nın 47, Real Betis'in ise 33 puanı bulunuyor.

İddia yönetimi Sevilla'nın galibiyetine 1.70, beraberliğe 3.10, Real Betis'in galibiyetine ise 3.50 oran veriyor.

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta rakibini 2-1 mağlup eden Sevilla, 2016/17'den bu yana ilk kez duble yapmak için sahaya çıkıyor.
Bu sezon deplasmanda çıktığı 13 La Liga maçının sadece birini kazanabilen Real Betis (6B 6B), 2013/14'ten bu yana en kötü performansını sergiliyor.

Son dört La Liga maçında da en az iki gol atan Sevilla, Ekim 2018'den bu yana beş maçlık seri yakalayamıyor.