Arka Sokaklar son bölümde Zeliş'e cinsel saldırı

Arka Sokaklar dizisinin son bölümü yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin son bölümünde Zeliş'in tecavüze uğraması ekibi yıktı.

Arka Sokaklar son bölümde Zeliş'e cinsel saldırı

Başrollerinde Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Zafer Ergin ve Özgür Ozan’ın yer aldığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 2 Nisan Cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Türk televizyon tarihine damga vuran en uzun soluklu sevilen dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Zeliş, sapık Giray’ın saldırısına uğradı. Dizinin Zeliş'inin tecavüze uğradığı sahne herkese büyük yıkım yaşattı.

 

Arka Sokaklar son bölümde Zeliş'e cinsel saldırı - Resim : 2

Hüsnü Çoban’dan intikam almak isteyen Giray, Zeliş’e tecavüz etti. Hüsnü'nün, kendisine ateş açarak Giray’ın annesi Nevbahar’ı vurduktan sonra Giray saldırdı.

Arka Sokaklar son bölümde Zeliş'e cinsel saldırı - Resim : 4

Oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ise her hafta ekranlarda fırtınalar estiren Arka Sokaklar'ın 2 Nisan tarihli 584.son bölümünde Zeliş'in, tecavüze uğradığı sahne, izleyenleri üzdü.

 

"Babana selam söyle beni unutmasın, sen de unutmayacaksın" diyerek Hüsnü Çoban'dan intikam aldı. Hüsnü Çoban ise olanlardan kendini sorumlu tuttu ve Giray'ın peşine düştü.

Arka Sokaklar son bölümde Zeliş'e cinsel saldırı - Resim : 6

 Ünlü oyuncu Yüsra Geyik'in oyunculuğu ise hayranlarından tam not aldı.