Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İlhan Şen hangi dizilerde oynadı?

Sevmek Zamanı dizisi bu akşam ilk bölümü ile ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Başrolde Deniz Işın'a İlhan Şen eşlik ediyor. Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? En son Aşk Mantık İntikam dizinde başrol olarak boy gösteren İlhan Şen hangi dizilerde oynadı?

Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İlhan Şen hangi dizilerde oynadı?

Sevmek Zamanı dizisi bomba gibi senaryosu ve oyuncu kadrosuyla bu akşam ATV ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Leyla ile Mecnun dizisinde rol alan Deniz Işın ile İlhan Şen'i birlikte göreceğiz. Peki, Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? En son Burcu Özberk ile başrolü paylaştığı Aşk Mantı İntikam dizisinde rol alan ve bu dizide yıldızı parlayan İlhan Şen'in hayatı merak konusu oldu. İlhan Şen hangi dizierde oynadı? İşte hayat hikayesi...

İLHAN ŞEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987'de Bulgaristan'da dünyaya gözlerini açtı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra mankenlik kariyeri de olan İlhan Şen, 2008'de Best Model of Turkey yarışmasında finalist oldu. 2009'da Best Model’a tekrar katıldı ve birinci oldu.

Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İlhan Şen hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

İlhan Şen, aynı sene Best Model of Europe seçildi. Ünlü oyuncu eğitimini Pertevniyal Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. İlhan Şen, İtalya’da çeşitli markaların defilelerinde boy gösteri. Bunların en öne çıkanı ise Dolce & Gabbana ve Armani’dir.

Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İlhan Şen hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

İLHAN ŞEN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Şen’in oyunculuğa ilk adımı ise Perspective isimli kısa film ile oldu. Daha sonra art arda bir çok dizide rol aldı. 2018 yılında Mehmed: Cihan Fatihi adlı yapımda ‘Şehzade Alaaddin’ olarak izleyici karşısına çıktı. İlhan Şen 2019 yılına gelindiğinde Şahin Tepesi adlı yapımda bu seferde ‘Mete’ karakterine hayat verdi.

Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İlhan Şen hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

İlhan Şen, Oktay Kaynarca’nın başrolü canlandırdığı 2019 yapımı meşhur dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Ferman Façalı’ karakterini canlandırdı. 2020’de ise Murat Yıldırım’ın başrolü oynadığı popüler dizi Ramo’da ‘Neco’ olarak karşımıza çıktı.

2021-2022 yılına gelindiğinde geniş bir kitle tarafından tanınacağı, Burcu Özberk ile başrolü paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinde ‘Ozan Korfalı’ olarak karşımıza çıktı. Bu dizi ile popülerlik kazanan İlhan Şen, şimdilerde Deniz Işın ile başrolü paylaşacağı Sevmek Zamanı dizisinde ‘Kağan’ olarak ekranlarda boy gösterecek.

Sevmek Zamanı'nın 'Kağan'ı İlhan Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İlhan Şen hangi dizilerde oynadı? - Resim : 5

İLHAN ŞEN BOYU, KİLOSU VE BURCU...

Ünlü oyuncu, 1.89 m boyunda, 80 kg ağırlığında ve Yay burcudur.