Şevval Sam: Annem bana kendi parmak izimi keşfetmeyi öğretti

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, tv100 kameralarına konuştu.

Şevval Sam, 22 yaşındaki oğlu Tarık Emir Tekin'in Selçuk Yöntem ile yabancı bir sinema filminde oynadığını, işine dört elle sarıldığını ve azminin karşılığını aldığını söyledi.

Sam, oğlunun işine aşık biri olduğunu, tiyatroya aşık olunca Cambridge'ye gittiğini ve 'The Oxford School of Drama'yı kazandığını söyledi.

Şevval Sam, "Oğlu ile aynı projede çalışmak ister misiniz?" sorusuna; "Benim için şahane bir şey olur. Ben annemle birlikte sahneye çıktım. O da benimle birlikte aynı projenin içinde yer alsa harika olur." açıklamasını yaptı. 

"Benden daha iyi bir oyuncu çıkarabilirim diye düşündüm"

Şevval Sam'ın samimi açıklamalarından biride şu şekilde oldu:

"Tarık futbolcu olmasın diye 9 ay dua ettim. Neden? Çünkü Tarık'ın babası Türkiye'ye mâl olmuş efsane bir futbolcu. Yüzyılın 11'ine girmiş bir futbolcudan daha iyi bir futbolcu çıkar mı emin olamadım ama benden daha iyi bir oyuncu çıkarabilirim diye düşündüm." 

"kendi parmak izini keşfetmeyi öğretmeye çalıştım"

Oğlu Tarık'ın kararlarına saygılı olduğunu spordan ziyade sanatı kendisinin seçerek yolunu ona göre çizdiğini söyledi. 'Annem bana kendi parmak izimi keşfetmeyi öğretti' diyen Şevvam Sam, kendisininde elinden geldiğince oğluna kendi parmak izini keşfetmeyi öğretmeye çalıştığını söyledi.