Sex and the City'nin yıldızı Karaköy'de görüntülendi! Sarah Jessica Parker Türkçe konuştu

Bir zamanların dünyaca ünlü dizisi Sex and the City'nin yıldız oyuncusu Sarah Jessica Parker tatil için Türkiye'ye geldi. 'Carrie Bradshaw' karakteriyle adını tüm dünyaya duyuran ünlü oyuncu, Karaköy'de kameralara takıldı. Ünlü yıldızın muhabirlerle Türkçe konuştuğu anlar ise gündem oldu.

Sex and the City'nin yıldızı Karaköy'de görüntülendi! Sarah Jessica Parker Türkçe konuştu

Sex and the City'nin  'Carrie Bradshaw'ı Sarah Jessica Parker İstanbul'da! Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre Jessica Parker'ı Türkiye'ye ünlü yönetmen Ferzan Özpetek davet ettii.

Sex and the City'nin yıldızı Karaköy'de görüntülendi! Sarah Jessica Parker Türkçe konuştu - Resim : 1

Hatta Özpetek ile yan yana olduğu ve fotoğraf çekildikleri ortaya çıktı. Hürriyet'ten Seyit Durmaz'ın haberine göre ise Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, önceki gün Karaköy’de bir restorandan çıkarken görüntülendi.

Sex and the City'nin yıldızı Karaköy'de görüntülendi! Sarah Jessica Parker Türkçe konuştu - Resim : 2

Muhabirlerin "Türkiye’ye hoş geldiniz. Tatil için mi, yoksa bir proje için mi buradasınız?” sorusuna gülümseyerek “Çok sağ ol” şeklinde Türkçe yanıt verdi.

Sarah Jessica Parker’ın tatil için Bodrum’da olduğu, bu vesileyle iki günlüğüne İstanbul’a gelerek, turistik gezi yapacağı belirtildi. Sessiz sedasız İstanbul’a gelen ünlü oyuncuyu mekânın içindekiler tanımakta güçlük çekti.