Özel uçakta kucakta poz! Yine yaptı yapacağını, Önce öptü sonra...

Magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı yine yaptı yapacağını… Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barışan Şeyma Subaşı’nın verdiği pozlar “Hiç utanma kalmadı” gibi yorumlar yapılmasına yol açtı. İşte o olay pozlar…

Özel uçakta kucakta poz! Yine yaptı yapacağını, Önce öptü sonra...

Acun Ilıcalı ile evliyken ayrılarak Mısırlı iş insansı olarak tanınan Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı daha sonra olaylı bir şekilde ayrılmış ve bu ayrılık çok konuşulmuştu. Bir çok kez Acun Ilıcalı’ya geri döneceği gibi dedikodulara son noktayı koyan Şeyma Subaşı eski sevgilsiyle tekrar barıştı. 

Aşk tazelemek için gittikleri Paris’te uçakta verdiği kucak pozları ise ise olay oldu. 

Çok geçmedenm aşklarını sosyal medyadan ilan eden çiftin Paris’in en ünlü otellerinden birinde tatil yaptıkları ortaya çıktı. 

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı için 1 milyonu aşkın bir saat, üzerine birde 1 milyon 800 bin lira değerinde bir kolye aldığı gündeme gelmişti. Sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunan Şeyma Subaşı, ortalığın karışmasına neden oldu!

Özel uçakta kucakta poz

Sosyal medya hesabını sürekli olarak kullanan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi’nin kucağında poz verdi. Verdiği poz herkesi şoke etti.

Özel uçakta kucakta poz! Yine yaptı yapacağını, Önce öptü sonra... - Resim : 1

Tepkiler gecikmedi

Şeyma Subaşı’nın bu hallerine en çok takipçileri tepki gösterdi. Yorumlar da peş peşe geldi.  Dudak dudağa pozlarından sonra kucakta bir paylaşımda bulunan Şeyma Subaşı’na “Kızına kötü örnek oluyorsun”, “Şeyma hiç utanma kalmadı mı sende?” gibi yorumlar yapıldı. 

Mohammed Alsaloussi’nin sevgilisi için tekne kiraladığı ve günlük 20 bin dolar ödeme yaptığı biliniyor. Tatilin ise 300 bin dolara mal olduğu iddiaları da gündeme geldi.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?