Şeyma Subaşı'ndan direk dansı şov!

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra magazin gündeminden bir türlü inmeyen Şeyma Subaşı, direk dansı yaptığı görüntülerin videosunu paylaştı.

Paylaşımları ile dikkat çeken Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından direk dans yaptığı anların videosunu yayınladı. Subaşı'nın videoyu "Flah flash Şeyma Subaşı direk dansı yaptı" notuyla yayınladı.

Yakın zaman önce YouTube kanalı açarak gündelik yaşantısını paylaşan Subaşı, acemi olmasına rağmen direk dansı videosuyla ağızları açık bıraktı. Direk dans videosunu ile haberlere konu olacağını bilen Şeyma Subaşı, haberler için başlığını da kendi attı. 

Acemi olsa da başarı ile yaptı

Şeyma Subaşı, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde iç çamaşırsız pozlarını paylaşan Subaşı, bu sefer de direk dansı yaptığı anların videosunu paylaştı. Subaşı'nın videosu kısa sürede binlerce kez görüntülendi.

Yapılan haberleri tiye aldı

Yaptığı her paylaşımla haber olan Subaşı, bu konuyu tiye aldı. Subaşı videosunu "Flash Flash Şeyma Subaşı direk dansı yaptı. İşte o goruntuler Ama 'direk' Yakında youtube kanalimda" notuyla yayınladı.