Şeytana tapanlar koyunları katletti

Üç sığırın ardından boş arazide iki koyun pentagram ve şeytan sembolleriyle işaretlenmiş olarak öldürülmüş halde bulundu. Koyunların şeytana tapanlar tarafından ayinde öldürüldüğü düşünülüyor.

Şeytana tapanlar koyunları katletti

İki koyun ölümcül şekilde defalarca bıçaklandıktan sonra üzerlerine '666' ve pentagram sembolleri yapılarak bırakıldı. Daha önce de üç sığır aynı şekilde katledildikten sonra üzerlerine şeytan sembolleri yazılmıştı.

Korkunç olay bir bölge sakininin köpeğini gezdirdiği sırada ortaya çıktı. İngiltere Hampshire'da bulunan Yeni Orman Ulusal Parkı'nda gerçekleşen olay Bramshaw köyü yakınlarında ortaya çıktı.

40 yıldır bölgede yaşadığını ifade eden Judy Rudd, "Üzerine mor ve yeşil yazılarla şeytan sembolleri çizilmişti. Bir pentagram ve bir haç vardı. Ölümüne bıçaklanmışlardı. Yaralar göğüs kafesi tarafındaydı" dedi.

Geçmişte böyle bir olayla karşılaşmadıklarını belirten bölge sakinleri, konunun aydınlatılması için yetkililerden yardım beklediklerini ifade ederek, hayvanlara zulmedenlerin cezasını çekmesini istedi.

Geçtiğimiz haftalarda bir erkek, kız kardeşini şeytana tapmayı reddettiği için katletmişti.

Satanizm nedir?

Satanizm, Şeytan'ı veya şeytan simgesini yücelten, ve bazı mezheplerinde şeytana tapmayı emreden öğreti. Satanizm, teistik satanizm ve ateistik satanizm (Laveyan satanizm) olmak üzere ikiye ayrılır. "Teistik satanizm" Şeytan'ın ruhani varlığına tapınılan, orta çağ kökenli satanizm türüyken; "ateistik satanizm" şeytan'ın sembol veya felsefi bir simge olarak kabul edildiği, ve bu simgenin dini inançlar başta olmak üzere; ortak değerlere karşı yüceltildiği satanizm türüdür.

Ateistik satanizm, Amerikalı Macar asıllı Anton Szandor Lavey tarafından kurulan Şeytan Kilisesi ile ortaya çıkıp şekillenmiştir.

Satanizm ayini (Kedi kesme)

Satanizmin öğretileri arasında yer aldığı iddia edilen 'kurban' ritüelinde ise çoğu zaman kedi (ya da benzeri canlılar) kurban edildiği ileri sürülmektedir. Kimi zaman insanların da şeytana kurban edildiği iddia edilse de bununla ilgili net kanıtlar bulunamamıştır.