Alina Boz'un güzellik sırrı ortaya çıktı! Rus anne Olga

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen ve en son Maraşlı dizisinde seyrettiğimiz güzel oyuncu Aleyna Boz'un güzelliğini kimden aldığı belli oldu. Aleyna Boz'un Rus annesi Olga göz kamaştırıyor.

Alina Boz'un güzellik sırrı ortaya çıktı! Rus anne Olga

Paramparça dizisiyle adını duyuran ve Maraşlı dizisinde başrol kapan Alina Boz'un güzellik sırrı ortaya çıktı. Rus anne Olga... 

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'le yaşağıdı fırtınalı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Alina Boz'un annesi de dikkat çekiyor. 

 Aşk 101 dizisinde yer alan güzel ve genç oyuncu Alina Boz, uzun süredir Mithat Can Özer'le aşk yaşıyor. Özer'le mutlu bir ilişkisi olan ve birçok projede rol alan Boz, Paramparça dizisinde boy göstermişti.

Son olarak Alp Navruz'la Elimi Bırakma dizisinde ve ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı'da oynayan Boz, annesiyle gündeme geldi.

 Annesini görenler şaşkınlığını gizleyemezken, güzelliğiyle oyuncunun takipçilerinden tam not aldı. Rus bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Boz'un güzelliğini annesinden aldığına yönelik yorumlar yapıldı.

Alina Boz'un güzellik sırrı ortaya çıktı! Rus anne Olga - Resim : 3

Alina Boz'un Rus annesi de kızı kadar güzel

Alina Boz'un annesi Olga Boz, güzelliğiyle büyük beğeni topluyor. Çocukluğunun ilk yılları Rusya'da bir köyde geçen 23 yaşındaki Alina Boz, babasının işleri nedeniyle İstanbul'un Avcılar ilçesine taşındı.

Alina Boz'un güzellik sırrı ortaya çıktı! Rus anne Olga - Resim : 4

Boz, Rusya'dan İstanbul'a taşındığı zamanlarda dil bilmediği için büyük sorunlar yaşadığını ve çocukların kendisiyle dalga geçtiğini anlatmıştı. Kaynak: Merdaradar