Çukur'un yıldız ismi Rıza Kocaoğlu, kahreden haberi böyle duyurdu!

Show TV ekranlarında yayımlanan fenomen dizi Çukur'da Aliço karakterine can veren Rıza Kocaoğlu, Göztepe Kulübünün eski başkanlarından olan Mustafa Kocaoğlu'nun kahreden ölümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla böyle duyurdu.

Çukur'un yıldız ismi Rıza Kocaoğlu, kahreden haberi böyle duyurdu!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da 'Aliço' karakterine can veren ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabından acı haberi verdi. Oyuncu paylaşımıyla herkesi üzüntüye boğdu. 

Kocaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yiğidimiz, aslanımız, efendi amcamız Mustafa Kocaoğlu'nu kaybettik" notuyla kahreden haberi verdi.

 "Bu dünyadan Mustafa Kocaoğlu geçti"

Rıza Kocaoğlu "Bu dünyadan Mustafa Kocaoğlu (Sakal Mustafa) geçti. Varlık sebebimiz, amcamız, her şeyimiz... Biz artık, biz değiliz. Yetiştirdiğin binlerce delikanlı seni yaşatacak amcam..." ifadelerini kullandı.

 Takipçileri ise Kocaoğlu'na başsağlığı mesajları yazdı.

4 Ocak Pazartesi günü toprağa verilecek

Göztepe Kulübünün eski başkanlarından olan ve daha önce Konak Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev yapan Mustafa Kocaoğlu'nun cenazesi, 4 Ocak Pazartesi günü toprağa verilecek.. 

Göztepe Kulübü, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Paylaşımda, "Başımız sağ olsun. Eski başkanlarımızdan Mustafa Kocaoğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.