Sibel Ünli'nin ölümü Şahan Gökbakar'ı isyan ettirdi

Üniversite öğrencisi Sibel Ünli'nin hazin bir notla yaşamına son vermesinin ardından ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Fatih'te hakkında kayıp başvurusunda bulunulan İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli'nin cansız bedeni Samatya'da denizden çıkarıldı. Ünli'nin Kasım ayında attığı tweette "Bir liraya karnımı doyurabilir miyim enter. Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var" demesi sosyal medyada gündem oldu. Üniversite öğrencisi kızın ölümüne sessiz kalamayan oyuncu Şahan Gökbakar ise isyan etti.

 Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: 

'1 lirası vardı yemek kartında, bir de bu sebepten yaşamaya değer bulmadığı bir hayatı. Yemek yemesi gerekmesin diye hayatından vazgeçti. Uzaklarda değil! İstanbul'da. Halbuki ne güzel bir havalimanı vardı, inci gibi köprüleri vardı, gökdelenler yapılıyordu, belki kanal bile açılacaktı ama Sibel yaşamaya değer bulmadı. 1 lirası vardı çünkü yemek kartında. Pardon 1 lira 45 kuruş. Çok üzgünüm Sibel. Seni doyuramadı, okutamadı ve yaşatamadı bu devlet. Nur içinde yat. Öğrencilerin aç, genç insanlarının bolcası işsiz ve en önemlisi birçoğunun da umutsuz olduğu bir ülke olduk. Herşeyi bırakıp bunlarla uğraşmak lazım. Bu ülkenin önce çocuklarının karnını doyurması lazım. Çünkü hepsinin yaşamaya değer hayatları var." 

Sibel Ünli'nin ölümü Şahan Gökbakar'ı isyan ettirdi - Resim : 2