Şiddetli bir karın ağrısı hissetti! 8 dakika sonra doğum yaptı

Finlandiya’nın Tueku kentinde yaşayan Tilda Kantala isimli kadın ailesiyle birlikte gittiği tatilde büyük bir şok yaşadı. Şiddetli bir karın ağrısı hissettiğini dile getiren Kantala, sekizinci dakikadan sonra doğum yaptığını anladı.

Şiddetli bir karın ağrısı hissetti! 8 dakika sonra doğum yaptı

Finlandiyalı 23 yaşındaki Tilda Kantala ailesiyle çıktığı tatilde akıllara durgunluk veren bir olay yaşadı. Şiddetli bir karın ağrısıyla uyandığını anlatan Kantala, ilk başlarda bu durumun gıda zehirlenmesi olabileceğini düşündüğünü söyledi. Akşam yemeğini gözden geçirdiğini dile getiren Kantala, karın ağrısının sonrasındaki 8 dakikada ise bir mucizeye tanıklık etti.

2 yaşında bir kızı bulunan Tilda Kantala, doğumdan sonra sağlık durumunda herhangi bir farklılık olmadığını dile getirdi. Düzenli olarak adet gördüğünden söz eden Kantala, hamile olduğunu bilmediğini dile getirdi. Ailesiyle çıktığı tatilde tek başına doğum yapan kadın o anları, “Mide ağrısına benziyordu ama oldukça tanıdık bir histi. Bu bir itme dürtüsünü andırıyordu. İşte o zaman doğum yaptığımı anladım” dedi.

Annesi ve amcasının yardımıyla doğumu tamanladığını ifade eden Kantala, sonrasında ise kendisinin ve bebeğin durumunu öğrenmek için hastanenin yolunu tuttu.