Sıfırıncı Gün 1. bölüm tek parça izle! Sıfırıncı Gün 1. bölüm full izle! Sıfırıncı Gün ilk bölüm izle

Tv8'in yeni dizisi seyircilerin gündemine düştü. Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın başrollerinde yer aldığı Sıfırıncı Gün 1. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Kadroda birbirinden başarılı isimler bulunuyor. Sıfırıncı Gün 1. bölüm full izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Sıfırıncı Gün ilk bölüm izleyebileceğiniz link...

Sıfırıncı Gün 1. bölüm tek parça izle! Sıfırıncı Gün 1. bölüm full izle! Sıfırıncı Gün ilk bölüm izle

Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Damla Colbay, Sarp Akkaya ve daha birçok usta ismin başrollerini paylaştığı Sıfırıncı Gün 1. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Tv8'in yeni dizisi merak uyandırdı. Sıfırıncı Gün 1. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 28 Aralık 2022 tarihinde Sıfırıncı Gün ilk bölüm full internete yüklendi.

Sıfırıncı Gün dizisinin konusu

Emniyet Müdürlüğü'nün yedi özel polisi ve bu ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir. Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda bir aileye dönüşen ekip uzun süredir organize suç lideri Ejder'in peşindedir ve Ejder'i yakalamak için operasyon “Sıfırıncı Gün”e hazırlanmaktadır. Fakat O güne kadar hayalini kurdukları operasyon planladıkları gibi gitmez.

Sıfırıncı Gün 1. bölüm izle

Sıfırıncı Gün 1. Bölüm full izleyebileceğiniz link…

O KIZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Özgür (Engin Öztürk)

Nisan (Aybüke Pusat)

Mert (Berk Cankat)

Fatih (Sarp Akkaya)

Selin (Damla Colbay)

Tuna (Uğur Uzunel)

Salih (Yiğit Özşener)

Bilge (Naz Çağla Irmak)

Gönül (Esra Ruşan)

Kadir (Adnan Biricik)

Aydemir (Turgay Tanülkü)

Murat (Ahmet Pınar)

Ali (Demir Karahan)

Sırtlan (Savaş Özdemir)