Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu!

2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın daha önce rol aldığı Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Eda karakterini, dizinin yeni versiyonunda Tara Mcmillen'ın canlandıracağı ortaya çıktı.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu!

Sihirli Annem yeni versiyonu 2021 yılında dijital platformda yayınlanacak. 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın daha önce rol aldığı Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Eda karakterini, dizinin yeni versiyonunda Tara Mcmillen'ın canlandıracak.

Sihirli Annem 2021 hangi kanalda yayınlanacak?

Sihirli Annem 2021 dizisi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu 2021 de yayına başlayacak olan internet platformu Exxen’de yayınlanacak. 2021 yılının ilk aylarında yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisini Exxen platformlarında izleyebileceksiniz.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 1

Sihirli Annem ne zaman yayınlanacak?

Sihirli Annem 2021 dizisi EXXEN internet platformunda yayınlanacak. Oyuncu arayışları tamamlanmak üzere olan Sihirli Annem dizisi 2020 yılının son aylarında çekimleri yapılacak ve 2021 yılının ilk ayları olan Ocak ya da Şubat ayında yayınlanmaya başlayacaktır. 2 sezon halinde ve 10’ar bölüm olarak yayınlanacak.

Sihirli Annem 2021 kaç bölüm sürecek, ne zaman bitecek?

Sihirli Annem 2021 dizisi 2 sezon olarak yayınlanacak ve 10’ar bölüm sürecek. Yani toplamda 20 bölüm sürecek olan Sihirli Annem dizisi EXXEN platformda yayınlanacaktır. İki sezonun ardından final yapacak olan Sihirli Annem dizisi çok beğenildiği ve tekrar yayınlanmasını istenildiği takdirde yeni bir sezon çekebilir.

Sihirli Annem Eda’yı kim canlandıracak?

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Nergis Kumbasar, Lale Başar ve Eylem Yıldız'ın başlıca rollerini paylaşacağı dizide Defne Joy Foster'ın hayat verdiği Eda karakterini kimin oynayacağı merak konusuydu. Rolün yeni sahibi Tara Mcmillen oldu.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 2

Sihirli Annem yeni versiyonda olmayacak isimler!

Bu arada dizinin yeni versiyonunda olmayacakları öğrenilen Zeynep Özkaya, Jennifer Boyner ve Sinem Güven ise yeni versiyonun çekileceğini öğrendikten sonra kırgınlıklarını dile getirmişlerdi. İki oyuncu da teklif gelmesi halinde kabul edeceklerini belirtmişlerdi.

Yine dizinin başrol oyuncularından Betüş’ü oynayan İnci Türkay da dizinin yeniden çekileceği sosyal medyadan öğrendiklerini ve kırıldıklarını da söylemişti.

Sihirli Annem dizisinin yeni oyuncuları kim?

Dizide rol alacak yeni isimler arasında Nergis Kumbasar, Emre Altuğ, Lale Başar, Açelya Topaloğlu, Eylem Yıldız, Hande Katipoğlu ve Bülent Seyran bulunuyor.

Sihirli, Annem 2021 oyuncu kadrosu!

  • Açelya Topaloğlu- Betüş
  • Emre Altuğ- Sadık
  • Nergis Kumbasar- Dudu
  • Lale Başar- Perihan
  • Hande Katipoğlu- Suzan
  • Bülent Seyran- Avni
  • Firuze- Eylem Yıldız
  • Çiçek Acar- Periliçe
  • Tara Mcmillen- Eda

 

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 3

Açelya Topaloğlu- Betüş

Sihirli Annem dizisi 2021 bölümlerinde Betüş karakterini Açelya Topaloğlu canlandırıyor. Önceki bölümlerinde Betüş karakterini İnci Türkay canlandırıyordu. Betüş annesinin istememesine rağmen babası gibi fani olan Sadık ile evlenir. Çok mutlu bir evlilik sürer ancak sürekli annesinin kötü sihirlerine maruz kalır. Betüş her şeye rağmen neşeli ve çevresine mutluluk veren biridir.

Açelya Topaloğlu kimdir?

Açelya Topaloğlu Sihirli Annem dizisinde Betüş rolünü canlandırıyor. Açelya Topaloğlu 1986 Karşıyaka doğumludur. Tan Sağtürk Dans Okulu’nda modern dans eğitimi aldı. MSM Actor Studio’da müzikal eğitimi aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde okudu. Açelya Topaloğlu ilk olarak Aşk Yakar dizisinde rol aldı. Yıldızını parlatan ise Kaçak Gelinler dizisinde Almila karakteriydi. Açelya Topaloğlu Eve Düşen Yıldırım, Kaçak Gelinler, Meryem ve Darısı Başımıza dizi filmlerinde rol aldı. Açelya Topaloğlu Güldür Güldür Show programında yer aldı.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 4

Emre Altuğ – Sadık

Sihirli Annem 2021 versiyonunda Sadık karakterini Emre Altuğ canlandıracak. Öncesinde Sadık rolünü Şahap Sayılgan oynuyordu. Sadık eşi vefat etmiştir. Çocukları Cemre ve Ceren ile birlikte yaşarken Betüş’e aşık olur ve evlenirler. Sadık Betüş’ü çok sevmektedir, çocuklarına karşı da çok anlayışlı adı gibi sadık, sessiz sakin birisidir. 

Emre Altuğ kimdir?

Emre Altuğ şarkıcılık yaparken aynı zamanda oyunculukta yapmaktadır. Son olarak Güldür Güldür Show’da rol alan oyuncu şimdi de Exxen’de yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisinde rol alacak. Hem de Sadık karakterini canlandıracak. 1970 İstanbul doğumlu. Elde Var Hayat, Güldür Güldür, Otel Divane, Geniş Aile Komşu Kızı dizi filmlerinde rol aldı.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 5

Nergis Kumbasar- Dudu

Nergis Kumbasar Sihirli Annem dizisinde Dudu karakterini canlandıracaktır. Sihirli Annem’in önceki ölümlerinde Dudu rolünü canlandıran isim Nevra Serezli idi. 2021 Sihirli Annem dizisinde Dudu rolünü Nergis Kumbasar canlandıracak. Dudu; kızı Betüş’ü eşi Sadık’tan ayırmak için çeşitli sihirler yapan bir annedir. Aynı zamanda kendi eşi de bir insandı ve eşi Taci’ye kendini aldattığı düşüncesi ile köpeğe çevirmiş yanına mahkum etmişti.

Nergis Kumbasar kimdir?

1963 doğumlu olan Nergis Kumbasar üniversite eğitimini yarıda bırakarak İstanbul’da mankenlik yapmaya başlamıştı. İlk kez 1985 yılında Dokuzuncu Hariciye Koğuşu dizisinde rol aldı. Sonrasında birçok sinema ve televizyon dizisinde yer alan Nergis Kumbasar’ın son yıllarda rol aldığı dizi filmler Kiralık Aşk, Acemi Cadı, Darısı Başımıza ve İyi Günde Kötü Günde dizileri oldu. Son rol aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi reyting ondan dolayı erken final yapmak zorunda kalmıştı. 

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 6

Lale Başar- Perihan

Lale Başar Sihirli Annem 2021 dizisinde Perihan rolünü canlandıracak. Sihirli Annem dizisinde Perihan karakterini Gül Onat canlandırıyordu. Sihirli Annem 2021’de Perihan Lale Başar oldu. Perihan perilerin hanı yani başkanı anlamındadır. Kötü sihir yapan perileri cezalandıran Perihan Dudu’nun hem en yakın arkadaşı hem de onu uyaran ve ceza veren periler hanıdır. O yüzden Dudu ile sürekli tartışsada onun en zor anında yanında olan isimdir.

Lale Başar kimdir?

Lale Başar 1964 Ordu doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Bursa Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan emekli oldu. O zamana kadar birçok tiyatro oyunu dizi ve filmde rol alan Lale Başar birçok ödüle sahip oldu. Lale Başar’ın son yıllarda rol aldığı dizi filmler; Deniz Yıldızı, Aşk Yeniden, Hayat Bazen Tatlıdır, Yeni Gelin, Leke, Bay Yanlış dizileri oldu. Son rol aldığı Bay Yanlış dizisi reytingleri yüzünden erken final yaptı.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 7

Hande Katipoğlu- Suzan

Sihirli Annem 2021 versiyonunda Suzan rolünü Hande Katipoğlu canlandıracak. Önceki Sihirli Annem dizisinde Suzan rolünü ZuhaL Topal canlandırıyordu. Sihirli Annem dizisinde Suzan Betüş ve Sadık’ın komşusudur. Eşi Avni ile mutlu bir hayat sürerken hayatları Avni’nin perileri gördüğünü söylemesi ile değişir. Suzan sürekli eşinin dikkatini çekmek için farklı yollar denerken eşinin gözü sürekli komşusunun evindedir çünkü orada periler olduğunu eşi Suzan’a kanıtlayıp deli olmadığına inandırmak ister.

Hande Katipoğlu kimdir?

Hande Katipoğlu’da heyecanı kıpır kıpır oyunculuğu ile sevilecektir. Hande Katipoğlu 1982 doğumlu. TÜRVAK Sinema/TV Eğitim Merkezi Sunuculuk Bölümünde eğitim aldı. Yahşi Cazibe dizisindeki Simge karakteri ile meşhur oldu. Son yıllardaki yer aldığı dizi filmler; Arkadaşım Max, Çakallarla Dans 4, Sümelanın Şifresi 3, Görevimiz Tatil, Hababam Sınıfı Yeniden, Hareket Sekiz ve Tutunmayanlar dizi filmlerinde rol aldı. 

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 8

Bülent Seyran- Avni

Sihirli Annem 2021 yeni bölümlerinde Avni rolünü Bülent Seyran canlandıracak. Avni karakterini önceden Suat Sungur canlandırıyordu. Sihirli Annem dizisinde Avni Suzan’ın eşi. Eskiden fakir mutlu bir hayat sürerken şimdi lüks zengin hayatı sürseler de onun gözü eşi ile huzurlu olmak değildir. Çünkü komşuları Betüş Hanım ve ailesi Peridir. Avni teleskopla gece gündüz komşusunun evini gözetler ve perileri gördüğünü eşine kanıtlamak ister. Avni Betüş’ün ve ailesinin peri olduğuna eşi Suzan’ı bir türlü inandıramaz.

Bülent Seyran kimdir?

Bülent Seyran 1976 doğumludur. İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda yer aldı. Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi aldı. Tatlı İntikam, Çatı Katı Aşk, Fatmagülün Suçu Ne, Dengi Dengine, Mutlu Ol Yeter, Eyvah Eyvah, Berlin Kaplanı dizi filmlerinde rol aldı.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 9

Eylem Yıldız- Firuze

Sihirli Annem dizisinde 2021 yılında EXXEN’de yayınlanacak olan yeni bölümlerinde Firuze rolünü Eylem Yıldız üstleniyor. Sihirli Annem dizisinde Firuze karakterini Süeda Çil canlandırıyordu. Sihirli Annem dizisinde Firuze evin hizmetçisidir. Ama o aileden biri gibidir. Özellikle çocukların büyümesinde çok emeği vardır. Bu yüzden de herkes onu aileden biri gibi görür. Ama çok meraklı biridir. Betüş ve ailesinin konuşmalarını dinlemek ve her şeyi bilmek ister.

Eylem Yıldız kimdir?

Eylem Yıldız 1978 İstanbul doğumludur.  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2 Yaka Bir İsmail, Asmalı Konak, İmkansız Aşk, Kırlar Yurdu, Urfalıyam Ezelden, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizi filmlerinde rol aldı.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 10

Çiçek Acar- Periliçe

Sihirli Annem dizisi 2021 yılında Exxen platformunda yayınlanırken oyuncu kadrosunu değiştirip yeni isimlerle devam ediyor. Sihirli Annem dizisinde perilerin en üst makamı olan Periliçe’yi önceden Ayşen İnci canlandırıyordu. Sihirli Annem 2021 sezonunda da Periliçe karakterini Çiçek Acar canlandıracak. 

Çiçek Acar kimdir?

Çiçek Acar 1981 İzmir doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Başka Semtin Çocukları, İspinozlar, 72. Koğuş, Dehşetin Tanıkları, Hatasız Kul Olmaz, Cennetin Gözyaşları, ve Sevgili Geçmiş dizi filmlerinde rol aldı.

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin canlandıracağı belli oldu! - Resim : 11

Tara Mcmillen- Eda

Eda Sihirli Annem dizisinin afacan kızıdır. Dudu’nun küçük kızı annesinin değerlisidir. Dudu kızının günü birlik sevgililerine ses çıkarmaz çünkü Betüş gibi bir fani ile evlenmesini istemez. Ancak Eda’da Sadık’ın patronunun oğlu Tarık’a aşık olur. Sonunda Tarık ile evlenirler. Toprak adında bir de kızları olur. Eda ve Tarık’ın evliliğini bozmak için Dudu sürekli sihirler yapar aynı Betüş ve Sadık’a yaptığı gibi.

Tara Mcmillen kimdir?

Tara Mcmillen Sihirli Annem dizisi yeni kadrosunda yer alıyor. Tara Mcmillen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Tara Mcmillen İlk kez bir dizide rol alacak.