Sihirli Annem'in Firuze'si ünlü oyuncu Sueda Çil 25 kilo verdi! Son hali ağızları açık bıraktı!

Sihirli Annem'de Firuze karakterine can veren oyuncu Sueda Çil 25 kilo verdi. İşte inanılmaz değişimiyle ağızları açık bırakan ünlü oyuncunun son hali...

Sihirli Annem'in Firuze'si ünlü oyuncu Sueda Çil 25 kilo verdi! Son hali ağızları açık bıraktı!

Sihirli Annem, Selena, Kaygısızlar ve Çiçek Taksi gibi çok izlenen yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Süeda Çil, değişimi ile hayran bıraktı. Çil, uyguladığı diyet ve spor ile 25 kilo verdi.

Ünlü oyuncu Süeda Çil, fazla kilolarından nasıl kurtulduğunu anlattı.

 

Sihirli Annem'in Firuze'si ünlü oyuncu Sueda Çil 25 kilo verdi! Son hali ağızları açık bıraktı! - Resim : 2

"Artık başka roller oynamak istediğimi fark ettim"

 Çil, ani bir kararla nasıl kilo verdiğini şu sözlerle anlattı.

"Hep kiloları ile kavgalı biriydim. Konservatuvar yıllarımdan beri al-ver, al-ver ilişkisi sürüyordu kilolarımla aramda. İzleyici de beni hep kilolu bildi. Yapımcı ve yönetmenler de kiloları ile barışık tatlı, tombiş ev kadını rolleri ile ekranlara taşıdı beni. Yaşım 50 olduğunda bu durumdan rahatsız olmaya başladığımı hissettim. Artık başka roller oynamak, hayatta başka bir formda görünmek istediğimi fark ettim. Hatta özel hayatımdaki depremlerin de kilolu görünmekle ilgili olduğunu düşünmeye başladım.

 

Sihirli Annem'in Firuze'si ünlü oyuncu Sueda Çil 25 kilo verdi! Son hali ağızları açık bıraktı! - Resim : 4

"50 yaşımda kolları sıvadım"

Hayatta hiçbir şey için geç değildir. 50 yaşımda kolları sıvadım. İşe diyetle başladım, sonra spor. Bunu hayatımın parçası haline getirdim. Her verdiğim 1 kiloda büyük gelen bir elbisemi arkadaşlarıma dağıttım, kendime de masaj hediye ettim. Ve 25 kilo verdim. Olmak istediğim kilo ve bedende mutlu bir orta yaşlıyım."

 

Sihirli Annem'in Firuze'si ünlü oyuncu Sueda Çil 25 kilo verdi! Son hali ağızları açık bıraktı! - Resim : 6

Kaynak: Snobmagazin