3 terörist daha etkisiz hale getirildi!

Siirt'in Baykan ilçesi ve Tunceli'nin merkez ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

3 terörist daha etkisiz hale getirildi!

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Siirt-Baykan ilçe kırsalında yapılan hava destekli operasyonda 1 teröristin daha etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle...

"İç güvenlik operasyonları kapsamında, Siirt-Baykan ilçe kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Harekat timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 1 terörist daha silahıyla etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle Siirt Baykan ilçe kırsalında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3'e yükselmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir."

Ayrıca, Tunceli merkez ilçe kırsalında yapılan operasyonlarda bir terörist silahıyla etkisiz hale getirildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Tunceli-Merkez kırsalında İl Emniyet Müdürlüğümüzün ve İl Jandarma Komutanlığımızın ortaklaşa yaptığı operasyon kapsamında tespit edilen bir bölücü terör örgütü mensubu, SİHA ile etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmekte olup, gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi.