Sıla'dan aşk itirafı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural ile yaşadığı ve mahkemelik olduğu ilişkisinin ardından yeni bir aşka yelken açtı. Sıla, daha önce birlikte görüntülendiği ancak ikilinin reddettiği ünlü şef Hazer Amani ile aşk yaşadığını kabul etti.

Sıla'dan aşk itirafı!

Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural'la yaşadığı aşkın sonunda şiddet gördüğünü ileri sürerek mahkemeye başvurmuştu. Magazin ve haber gündemini haftalarca meşgul eden olayda, mahkeme Ahmet Kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası vermişti. Ancak savcılık mahkemenin verdiği karara savcılık itiraz etmişti.

Yaşadığı zorlu günlerin ardından hayatında yeni bir sayfa açan Sıla, Beşiktaş'ta bir otomobilin içinde evli ünlü şef Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülenince magazin dünyasına adeta bomba düşmüştü. MasterChef ile adını duyuran Hazer Amani'nin evli olması olayı bambaşka bir boyuta taşımıştı.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani
Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani

Hazer Amani'nin bu süreçte eşinden ayrılmak üzere olduğu iddia edilmiş, ünlü şef Hazer Amani eşi Deniz Mumcuoğlu ile boşanmıştı. Amani'nin boşanmanın ardından Sıla'nın evine yerleştiği ileri sürülmüştü. İkili ilk görüntülenmelerinde bir iş için bir araya geldiklerini ifade ederek kendilerini savunmuştu.

Sıla, Hazer Amani’yle birlikte olduğunu ilk kez açıkladı. Ünlü şarkıcı, "Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum" diye konuştu...

Sıla'dan aşk itirafı! - Resim : 3
Sıla Gençoğlu

Sıla Gençoğlu kimdir?

17 Haziran 1980 doğumlu olan Sıla, aslen Denizlilidir. Sıla'nın soyadı ise Gençoğlu'dur. Sıla kendiyle aynı ismi taşıyan ilk solo albümü ile müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı ve şöpret oldu. SONY BMG tarafından yayımlanan albümün prodüktörü, sanatçının uzun yıllardır birlikte çalıştığı değerli müzisyen Ozan Doğulu.

Lise yıllarında müzikle aktif olarak ilgilenmeye başlayan Sıla, şan ve ses eğitimi alırken aynı zamanda çeşitli müzik topluluklarında solistlik yaptı. Yüksek öğrenimine caz vokal bölümünde devam ederken 2000 yılında Kenan Doğulu ile tanıştı ve birlikte çalışmaya başladı. 7 yıldır sanatçının aralıksız olarak vokalistliğini sürdüren Sıla, bu zaman zarfında İstanbulun çeşitli mekanlarında yaptığı programlarla da kendi dinleyici kitlesini oluşturmayı başardı.

Sıla´nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, bugün ilk solo albümü olan ´Sıla´ nın oluşumuna zemin hazırladı.

Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve ´Sıla´ dizisinin şarkısı olan ortak besteleri ''Sıla / Töre'' sayesinde tanıştı.

Hareketli çıkış şarkısı ''...dan sonra'' nın çarpıcı sözleri Sıla Gençoğlu imzası taşırken, dikkat çeken müziği ve düzenlemesi Ozan Doğulu´ya ait.

İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'de almıştır. Sahne çalışmalarına ilk olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi uzerine çalışmıştır.

Hazer Amani
Hazer Amani

Hazer Amani kimdir?

Hazer Amani, 1977 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Annesi Türk, babası ise İran Reşt’lidir. TED Ankara kolejinde okuduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Ancak o dönemlerden itibaren mutfağa meraklı olan Hazer Amani, Güney Afrika’da Cordon Bleu’ya gitti ve 3 yıl aşçılık eğitimi aldı.

Staj yaptığı yerde 4 yıl orada çalışarak baş aşçı olarak işyerinden ayrıldı. Ardından bir otelde baş aşçı olarak çalışırken Chilai’nin ortağı ve genel müdürü Yusuf Köksal ile tanışarak, Türkiye’ye geldi. Böylece Chilai Restaurant kariyerine adım attı. Amani, 2011 yılında ‘Senenin En Yaratıcı Şefi’ ödülünün sahibi oldu. Sadece yemek bilmek yeterli olmayınca, Cape Wine Academy’de 4 yıllık bir program olan, dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği üzerine eğitim aldı.

Daha önce 600 kişilik bir yemekte Nelson Mandela ve birçok önemli isme yemek hazırlayan ünlü aşçının idolü ise Marco Pierre White’dir Hazer Amani, Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yemek programında Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri ve sunucu olarak yer almıştı.