Simpsonlar'ın bir kehaneti daha tuttu: Bu kez Trump'ın adaylığını bildiler

Simpsonlar'ın 2015 yılında çekilen bir bölümünde Trump'ın 2024 yılında yapılacak seçimler için aday olacağını öngördüğü ortaya çıktı.

Simpsonlar'ın bir kehaneti daha tuttu: Bu kez Trump'ın adaylığını bildiler

Dünyanın en uzun soluklu yapımlarından biri olan Simpsonlar (The Simpsons), geleceğe yönelik başarılı tahminleriyle de dikkat çekiyor. Dünyanın en çok sevilen komedi animasyon yapımlarından biri olan dizi, yayınlanmasından sonra gerçekleşen olaylar nedeniyle "Simpsons kehanetleri" diye anılıyor.

The Simpsons bu kez Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump'ın 2024 yılında başkan adayı olacağını 2015 yılında öngördü.

Dizinin yapımcısı ve yazarı Al Jean, Twitter'dan YouTube'da yayınlanan "Trumptastic Journey" adlı 2015 kısa filminden bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafta dizinin ana karakteri Homer, "Trump 2024" yazılı başkanlık kampanyası tabelasının üzerinde uçarken görülüyor.

Simpsonlar'ın bir kehaneti daha tuttu: Bu kez Trump'ın adaylığını bildiler - Resim : 1

“Simpsons kehanetleri” olarak nitelenen tahminler arasında Donald Trump’ın ABD başkanı seçilmesi, Ebola salgını, Tom Hanks’in corona virüse yakalanması, şarkıcı Lady Gaga’nın Amerikan Futbol Ligi’nin (NFL) şampiyonluk maçı Super Bowl’da sahne alması, Disney-Fox birleşmesi ya da kripto para gibi birçok olay yer alıyor.