Sinan Akçıl: Tarkan'a laf edemiyoruz, dokunulmazlığı var

Sinan Akçıl, geçen hafta son şarkısı “Son Durak”ı yayınlayan Tarkan’a nasıl bir gönderme yaptı?

Sinan Akçıl Bakırköy’deki bir mekânın açılışında sahne aldı. Akçıl, “Ara Sıra” şarkını seslendirmeden önce geçen haftalarda evinde geçirdiği kazada kalça kemiği çatlayan Ajda Pekkan’a video gönderdi.

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Akçıl, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projesi kapsamında üniversiteleri gezdiğini belirtti ve hedefinin 1 milyon seyirci rekorunu kırmak olduğunu ifade etti.

“Piyanist 3” adlı albümünü piyasaya çıkarmak için hazırlanan Akçıl, sözü Tarkan’ın geçen hafta piyasaya çıkardığı “Son Durak” şarkısına getirdi.

Sinan Akçıl’a dünyaca ünlü futbolcular Ronaldo’yla Messi’nin çok konuşulan pozu hatırlatıldı. Akçıl, yapımcısı Samsun Demir’le aralarında geçen sohbeti anlattı.

Ünlü müzisyen bestelerinin fiyatlarının çok yüksek olduğunu belirtti.

Burcu Kıratlı’yla 2 kez evlenip boşanan Akçıl’a Merve Boluğur ile Mert Aydın’ın 40 günde biten evliliği örnek gösterildi ve “Sanat dünyasında evlilik yürütmek daha mı zor?” diye soruldu.

Sinan Akçıl eski sevgilisi Hadise’nin boşanma aşamasında başına gelen takı krizi hakkındaki soruya da esprili bir yanıt verdi.

Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu’yla sevgili olan Akçıl, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar da yaptı.