Sinem Kobal'ın paylaşımına beğeni yağdı

Hamilelik haberini aldığı günlerde Instagram hesabından siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşan Sinem Kobal, 5'inci ayında bir paylaşımda daha bulundu. Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ın son paylaşımı...

Sinem Kobal'ın paylaşımına beğeni yağdı

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Sinem Kobal, Instagram hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı. 2016'da Cunda’da görkemli bir düğünle evlenen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, bebek heyecanı yaşıyor.

Geçtiğimiz haftalarda hamilelik haberiyle hayranlarını sevindiren Sinem Kobal'dan yeni bir paylaşım geldi. Instagram hesabından siyah beyaz fotoğrafını paylaşan Kobal'a, takipçileri övgüler yağdırdı.

Reklam teklifleri alıyor

Kenan İmirzalıoğlu'nun 5 aylık hamile eşi Sinem Kobal, bebek markalarının gözdesi oldu. Türkiye'de olduğu kadar dünyanın birçok ülkesinde de geniş hayran kitlesine sahip olan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan gelen bebek haberi, firmaları da harekete geçirdi.

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Kobal'a reklam teklifleri yağmaya başladı. Ünlü markalar, Sinem Kobal'a 1 milyon TL'ye kadar çıkan tekliflerde bulundu. Dubaili bir fonun ortağı olduğu markanın da Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ı reklamlarında oynatmak için yoğun çaba sarf ettiği iddia edildi.