Şırnak'ta vahşet! Eşini ve 3 kızını katletti! İfadesi ortaya çıktı: Beni öldüreceklerini düşündüm

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hasan Karaaslan(40), eşini ve 3 kızını pompalı tüfekle öldürdü, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu. Polise teslim olan Hasan Karaaslan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

Şırnak'ta vahşet! Eşini ve 3 kızını katletti! İfadesi ortaya çıktı: Beni öldüreceklerini düşündüm

Olay, İdil ilçesi Yeni Mahalle Botaş Caddesi'nde 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya(17), Melek(16) ve Şerife Karaaslan'ı(13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü. Hasan Karaaslan, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü bildirdi.

Hasan Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, 4 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve 3 kızının cansız bedenleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

 İfadesi ortaya çıktı

Polise teslim olan Hasan Karaaslan’ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Karaaslan’ın, ifadesinde, “Sesler duydum. Beni öldüreceklerini düşündüm. Ben de sıktım. Eşim diğer odaya kaçtı. Onu da diğer odada vurdum” dediği öğrenildi.

Hasan Karaaslan’ın emniyetteki işlemleri sürerken, anne ve kızlarının da Şırnak Devlet Hastanesi’nde otopsi işlemleri devam ediyor.