Şırnak'ta kahreden kaza! 3 kişilik aile yok oldu!

Şırnak'ta Habur Çayı'na uçan otomobildeki olayda 3 kişilik bir aile yok oldu. Kahreden kazada Serhat Önal ve eşi Gülay Önal ile ismi öğrenilemeyen bebekleri de hayatını kaybetti. Bebeğin cansız bedeninin battaniyeye sarılı şekilde çıkarılması ise yürekleri dağladı.

Şırnak'ta kahreden kaza! 3 kişilik aile yok oldu!

Olay, sabah saatlerinde Beytüşşebap ilçesine bağlı Taşarası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücüsünün virajı alamaması nedeni ile kontrolünü kaybettiği 33 D 3837 plakalı araç, takla atarak yaklaşık 40 metre yuvarlandıktan sonra Habur Çayına uçtu. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, ters dönüp Habur Çayına uçan araçta bulunan Serhat Önal, eşi Gülay Önal ve ismi öğrenilemeyen bebeklerinin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımı ile hayatını kaybedenlerin bedenleri araçtan çıkarıldı.

Şırnak'ta kahreden kaza! 3 kişilik aile yok oldu! - Resim : 1

Olayda hayatını kaybedenler, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, Serhat Önal'ın uzman çavuş olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Şırnak'ta kahreden kaza! 3 kişilik aile yok oldu! - Resim : 2